Ontdek het Leven


Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn

AURELIA JONES


INTRODUCTIE

Wij, de Lichtmeesters, reiken je door middel van de eenvoudige lessen in dit boek alle sleutels aan die je nodig hebt om probleemloos en met een gevoel van verwondering de weg tot ascensie volledig te gaan. Het is belangrijk dat het je volkomen duidelijk wordt wat het betekent om geascendeerd te zijn en welke staat van bewustzijn en verantwoordelijkheid dit met zich meebrengt.

Voor de meesten van jullie is het ascenderen in een stoffelijk lichaam een geheel nieuwe ervaring, zoals dat ook voor de meesten van ons het geval was. Het is in deze tijd en ruimte dat deze planeet je de kans daartoe biedt. Door het geven van deze informatie bevorderen wij de ontwikkeling en de verruiming van ons groepsbewustzijn in eenheid en liefde.

De keuze is aan jullie, geliefde kinderen. De inhoud van dit boek geeft je alle sleutels tot ascensie in handen! Als je deze eenvoudige, doch kostbare sleutels van wijsheid in je hart ontsluit, staan wij aan de andere kant klaar om je met open armen te ontvangen.

 Adama, Ahnamar en de Telos-gemeenschap


 OVERWELDIGEND

Dit is – alweer – een boek boordevol overweldigende informatie over de ascensie naar de vijfde dimensie. Wat moet je zijn om op te stijgen naar ons volgende evolutieplan. De Meesters die de informatie hierop geven zeggen: “Je moet er klaar voor zijn”. En daarvoor moet je heel hard aan jezelf werken om jezelf te reinigen van alle overtuigingen en blokkades die nog horen bij de derde dimensie. Je doorloopt je lessen in spoedtempo, zodat je gereed kunt zijn om ‘op te stijgen’.


 INZICHT

Er wordt informatie gegeven over de Lemurische en Atlantische gemeenschappen die in grote geascendeerde steden in de vijfde dimensie leven en die ons nu heel graag willen helpen om dezelfde evolutiesprong te maken. Hun informatie lijkt streng, maar het is liefdevol en dringend. Werk aan jezelf, mis de gelegenheid niet om op te stijgen naar de vijfde dimensie. Stop met tijd verdoen en prutsen in de marge. De ontwikkeling van je spirituele bewustzijn is het allerbelangrijkste dat je in dit leven moet doen. Als het andere is bijzaak.

Er spreekt toch wel een licht verwijt aan ons mensen uit de boodschappen. We zijn teveel bezig met de dagelijkse gang van zaken. De vraag die de Meesters stellen is: “Hoeveel tijd besteed jij daadwerkelijk per dag aan het ontwikkelen van je spirituele bewustzijn en je ascensie?”. Het gaat niet automatisch gebeuren. Vraag je dit eens serieus af: “Ben je bezig met jezelf en je ontwikkeling? Hoeveel? Hoeveel tijd besteed je eraan per dag? Is het een snel meditatief moment per dag? Of heb je al een constant bewustzijn ontwikkeld? Kijk eens naar je dag. Glijd je elke ochtend als je opstaat weer onmiddellijk terug in de derde dimensie? Werk eraan, zeggen de Meesters. Ontwikkel jezelf tot constant bewustzijn.

 ZEER UITGEBREID

De informatie die via dit boek naar je toekomt is zeer uitgebreid, je zult het boek meerdere keren kunnen gebruiken en misschien moeten bestuderen om je alles eigen te maken. De grote Meesters zijn: Meester Jezus, Meester Adama, Meester Kuthumi, Heer Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Saint Germain, Lady Nada, Meester Adama en Meester Zohar.

 HEILIGE VLAMMEN EN HUN TEMPELS

De Meesters geven uitleg over de zeven heilige vlammen van God die in andere boeken ook wel de zeven stralen van God genoemd worden. In de geascendeerde steden zijn immense tempels te vinden waar men gebruik kan maken van deze transformerende vlammen. De vlammen corresponderen met de dagen van de week, maar kunnen ook door elkaar heen worden gebruikt. Ze nemen je mee in een meditatie om de tempels te bezoeken en je te leren hoe je gebruik kunt maken van de vlammen in je dagelijkse leven.

 INFORMATIE OVER DE VLAMMEN

Er zijn zeven vlammen

De Vlam van Verlichting – met meditatie en aanroep

De Vlam van Kosmische Liefde – met gedragsregels – meditatie en de Kristallijnen Vlam

De Ascensie Vlam van Reiniging en Transformatie – met meditatie – de ascensiestoel – het opbouwen van een krachtveld – een eigen ceremonie uitvoeren

De Vlam van de Opstanding en het Leven – met meditatie en zeer belangrijke informatie

De Vlam van Harmonie – de bepalende factor voor ascensie

De Vlam van de Opstanding en het Leven was totaal nieuw voor ons. Het is de Vlam van Meeste Jezus, de Vlam van het IK BËN. Bij het volgen van de meditatie vond er een ontmoeting plaats in de tempel van de Vlam met de Aartsengel Raphaël, die hielp bij het ontvangen van de Vlam. De Opstanding is genezing, een nieuw leven beginnen en je laten helpen je leven te reinigen en te genezen op alle gebieden die dat nodig hebben. De Vlam van de Opstanding verandert je leven en bewustzijn via de meditatie. Wij wensen je dezelfde ervaring. Daarom zullen wij de kennis over de Vlam van de Opstanding met jullie delen – klik hier voor de omschrijving van de Vlam

                      

Zoek en je zult vinden – Deel de geheimen 


De widget is nog niet geconfigureerd.


 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html