Ontdek het LevenDE ZEVEN HEILIGE VLAMMEN

AURELIA JONES


INTRODUCTIE

De energieën van de Zeven Heilige Vlammen overspoelen de aarde dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Deze zeven hoofdstralen zijn altijd aanwezig, maar elke dag van de week heeft één de overhand. Het is heilzaam om je te richten op de energie die op die dag het sterkst vanuit de scheppingsbron naar de aarde straalt.

De stralen in je opnemen zal je op een heel krachtige manier helpen om de energieën in je chakra’s, die overeenkomen met de stralen, in balans te houden, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Op je weg naar verlichting zul je alle zeven hoofdstralen – en later ook de vijf geheime stralen – in balans moeten brengen om grotere wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven. Bij elk van de Zeven Heilige Vlammen hoort een geascendeerde meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft.

BUNDELING VAN INFORMATIE

Er zijn al in veel boeken meldingen en kleine delen informatie te vinden over de Zeven Stralen, Vlammen of Bewustzijnsgolven van God die door het Universum naar de Aarde stromen. De Heilige Vlammen zijn lichtgolven, waarbij je moet bedenken dat licht bewustzijn is. Elke Vlam of Straal heeft een eigen betekenis en werking en elk mens resoneert onder één van de stralen of vlammen. In totaal zijn er twaalf vlammen die elk begeleid en vertegenwoordigd worden door één van de Aartsengelen én door één van de opgestegen Meesters.

DE MEESTERS

In dit boek komen diverse Opgestegen of Geascendeerde Meesters aan het woord. Zij geven uitleg over de betekenis en de werking van de Stralen die zij vertegenwoordigen. Als extra toevoeging vind je in het boek gebeden en aanroepingen voor elke vlam of straal.

CURSUS

        

Binnenkort is er een E-cursus /E-book via onze website verkrijgbaar waarin je kunt leren hoe je de Heilige Vlammen in je dagelijkse praktijk kun gebruiken op elk levensgebied. Volg onze publicaties op de website www.nieuwspirit.nl of ‘like’ onze Facebook pagina. 

De widget is nog niet geconfigureerd.
 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html