Ontdek het Leven

 TIPS

We willen regelmatig boeken en/of films onder je aandacht brengen die de moeite waard zijn om te lezen.SPIRITUELE BOODSCHAPPEN voor de TRANSFORMATIE naar de VIJFDIMENSIONALE WERELD - Informatie uit TELOS doorgegeven via AURELIA LOUISE JONES. Deze spirituele boodschappen zijn afkomstig van een oude Lemurische beschaving, die nu in de vijfdimensionale stad Telos woont. Hun kennis dient ter inspiratie om je bewustzijn naar hogere niveaus te brengen. Er wordt uitgelegd hoe je weer contact kunt maken met je Goddelijke Zelf, zodat je je goddelijkheid kunt ervaren en zijn magie in je dagelijkse leven tot uiting kunt brengen. Het verslag van de Lemurische manier van leven in hogere frequenties, de vijfde dimensie en daar voorbij helpt je om je hierop af te stemmen en bewust mee te verbinden. 


 Dit boek bevat de meest recente doorgevingen van Juliano, de Arcturiërs en twee gidsen die van Andromeda afkomstig zijn. Ze spreken over onder meer kosmische spiritualiteit, de evolutie van onze planeet, het elkaar doorkruisen van dimensies, bewustzijn en de noösfeer en eenheidsbewustzijn. Vanuit hun vijfdimensionale inzichten vertellen zij verder over individuele en planetaire genezing. Hierbij delen ze de allernieuwste kennis over ascensie, zoals nieuwe spirituele technieken om dit proces te ondersteunen. je leert hoe je zelf met nieuwe planetaire en kwantumgenezingstechnieken en kosmisch bewustzijn kunt werken. 

 

 Wat is een lichtstrijder? `Dat weet je wel, antwoordde ze met een glimlach. `Het is iemand die in staat is om het wonder van het leven te begrijpen [ ] Schrijf over die strijder. Voor Paulo Coelho is zelfonderzoek een sleutel tot het vinden van geluk. `Ik ben een strijder, geen wijs man, zei hij eens in een interview. In De strijders van het licht verzamelde Coelho 133 levenswijsheden. Dit boek openbaart de strijder die zich in ieder van ons verschuilt; een strijder van het licht, die weet dat hij kan vechten voor zijn dromen.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html