Ontdek het Leven
 Ziekte, Karma en de weg naar genezing

Meester Lanto van de Witte Broederschap

INTRODUCTIE

De wet van oorzaak en gevolg – karma – is eenvoudig maar ook complex. Veel mensen zijn zich nauwelijks bewust van hun karma en hun eigen keuze om een bepaalde ‘leerschool’ door te maken. Juist nu is kennis over de wet van karma belangrijk om bewustzijn te krijgen op wat er gebeurt en staande te blijven in een wereld die in beroering is.

Esoterisch gezien is ziekte ook een karmisch verschijnsel en dus een gevolg van wat je eerder zelf veroorzaakt hebt. Wanneer je ziek bent, geeft dat aan dat er een disbalans is. je kunt die herstellen, zo zeggen de meesters van de Witte Broederschap, door jezelf te bevragen: waarom heb ik deze ziekte, wat kan ik ervan leren, kan ik het accepteren?

Ziekte hoort bij het leven op Aarde en heeft niets met straf of het noodlot te maken. Het is een leerschool om weer in harmonie te komen. Niemand kan dat van ons overnemen, geen dokter of hulpverlener. Je kunt er wel in ondersteund worden en je zelfhelend vermogen is heel groot.

De meesters geven ook uitleg over zowel reguliere als alternatieve geneesmethoden. Ze hebben er geen oordeel over, want de mens heeft een vrije wil, maar ze waarschuwen ons wel.


VEEL INFORMATIE

Er staat enorm veel informatie in dit super dikke boek (544 bladzijden) over incarnatie, reïncarnatie, karma, diverse ziekten, geneeswijzen en over leven en sterven. Het is enorm boeiend om te lezen hoe er vanuit de geestelijke wereld – dit is een gechanneld boek – tegen deze onderwerpen aangekeken wordt. Het boek bestaat voor het grootste deel uit vragen van deelnemers aan de sessies van het medium dat contact heeft met Meester Lanto. Daardoor is de inhoud van het boek zeer divers en worden er heel veel antwoorden gegeven op vragen die je zelf ook gesteld zou kunnen hebben.


ZIEKTEN

Er wordt heel veel informatie gegeven over het geestelijke aspect van ziektes, een groot onderdeel hiervan is een totaal nieuwe manier van benaderen van psychiatrische, psychische en neuropsychologische ziektes.


GENEESWIJZEN

De manieren om van ziektes te genezen of ziektes te behandelen die besproken worden zijn gericht op het geestelijke vlak, bijvoorbeeld Bach remedies, Reiki, Orthomoleculaire behandeling, regressietherapie, muziek en klanktherapie enzovoort. Het is heel boeiend om te lezen hoe Meeste Lanto hierover zijn adviezen geeft aan de mensheid, adviezen die gebaseerd zijn op de hogere inzichten vanuit de geestelijke wereld.


EEN VOORBEELD

Spieren/reuma

Dit is een spierstoring waarbij de oorzaak gezocht moet worden in het gevoel zich niet geliefd te voelen, geen warmte en geen liefde ontvangen. Stress, spanning en de druk van alledag werken aan de klachten mee. Fibromyalgie is een vergiftiging, het is het afzetten van kristallen in de spieren. Om je gezondheid te verbeteren moet je werken aan: het gevoel geen warmte te ontvangen,  geen geborgenheid te voelen, je niet veilig voelen, niet erkend worden en je niet gezien voelen. (dit is heel erg verkort weergegeven)


NASLAGWERK

Door de omvang en veelzijdigheid van het boek kun je het steeds weer gebruiken om informatie op te zoeken over allerlei gezondheidsonderwerpen. Het is een verrijking van je boekenkast.  

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html