Ontdek het Leven

 

 

ZEKER WETEN ….. Er is leven na de dood

 

INTRODUCTIE

Stel… We leven na onze dood verder. Stel… We worden met onze dierbaren herenigd.

Velen hopen of geloven dat dit zo is. Maar wat als je het zeker weet?

In dit boek interviewen Titus Rivas en Han Kuik 12 personen die zeker zijn van hun zaak: het houdt niet op na dit leven. Hoe zij dat zo zeker weten? Soms als gevolg van spontane herinneringen aan vorige levens of een bijna-doodervaring, andere keren vanwege contact met overleden dierbaren, ontmoetingen met een goddelijk wit licht of indrukken opgedaan tijdens reïncarnatietherapie.

In bijna alle gevallen blijken deze ervaringen, en daarmee de zekerheid van een voortbestaan, een enorme invloed te hebben op de wijze waarop de geïnterviewde personen in het leven staan. Over het algemeen zijn zij positiever en hebben ze meer compassie en liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen.  

"En als je dit ervaart dan herken je het, je ziel weet het. Het is groter dan grootst, mooier dan mooist en puurder dan puur. Het is thuiskomen."

"Hoe zou het mogelijk kunnen zijn dat er géén leven is na de dood als ik mijn hele leven al contact heb met overledenen?"

"Mijn overtuiging dat er een voortbestaan is, maakt dat ik als een blij, optimistisch, gelukkig en evenwichtig mens in het leven sta."

"Geloven hoef ik niet meer. Ik wéét. Dat komt arrogant over, maar het is nu eenmaal zo."

PRACHTIGE MENSEN

Wat een mooie mensen komen er aan het woord in dit boek, allemaal zo puur en vol vertrouwen in een leven na de dood door de tekenen die ze ontvangen hebben van ‘gene zijde’. Ze zijn een afspiegeling van al die onbekenden die ‘Zeker weten’, omdat ze van hun dierbaren subtiele tekenen en boodschappen krijgen. Zij zijn de groep die geen wetenschappelijk bewijs nodig hebben, zij hebben ervaren dat hun dierbaren er gewoon nog ‘zijn’. Deze kennis geeft hen troost en houvast, er komt een tijd dat men elkaar opnieuw zal zien als degene die nog op aarde is ook naar gene zijde overgaat.

ERVAREN

Wetenschappelijk bewijs is voor een heleboel dingen noodzakelijk, maar de mensen die ervaren hebben dat de ander nog steeds aanwezig hebben geen verder bewijs nodig, alleen mensen die het niet zeker weten, de eeuwige twijfelaars stellen wetenschappelijk bewijs boven het innerlijke weten. Dit geldt niet alleen voor het leven na de dood maar voor alle ‘onzichtbare’ dingen in het leven. Want, de wetenschap kan wel bewijzen dát je denkt, maar jij bent de enige die weet wat je denkt. Jij bent de enige die zeker weet dat je voelt, wetenschappelijk is gevoel niet aan te tonen, alleen de fysieke reactie erop is te meten.

ULTIEME VRAAG

De ultieme vraag aan de wetenschap zou zijn: “Wat is leven en wat is het bewijs daarvoor”. Het antwoord daarop is moeilijk te geven, maar ieder bewust mens weet dat het leven bestaat. Dit ontkennen zou betekenen dat men zichzelf ontkent.

AANRADER

Het boek “Zeker weten ….. er is leven na de dood” is beslist een aanrader, het is boeiend geschreven en de geïnterviewden stralen dwars door hun woorden deze zekerheid uit. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html