Ontdek het Leven

 
OPROEP TOT LICHTREVOLUTIE                                                                                 

-         Boodschappen van Jezus, Confucius en Kuthumi

Ute KretschmarINTRODUCTIE

De wereld valt uiteen. Oude, eeuwenlang beproefde structuren gaan scheuren en roepen om verandering. In hun Lichtboodschappen schetsen Jezus, Confucius en Kuthumi hun optimistische beeld van de toekomst van de aarde. Zij geven hun visie op:

·        De ontwikkeling van de ijsmassa’s op de polen

·        Hoe hebzucht het probleemthema van de aarde is

·        De praktische toepassing van nieuwe energie

·        Bevrijding van bezettingen

·        Hoe oorlogsspelletjes de vechtersbazen van morgen leveren

·        Verslavingen en angsten – en hoe je je daarvan bevrijdt

·        Waarom het financiële systeem niet werkt

·        De toekomst van de Europese Unie

·        Ebola, chemtrails en fracking

·        Beschermengelen en hoe je ze waarneemt

·        Humor als middel tot transformatie

·        En nog veel meer

Het gebod van deze tijd luidt: neem je goddelijke ruimte in! Jullie zijn de baas over tijd en veranderingen


DIGITALE VERSLAVINGEN

Er staat in dit nieuwe prachtige boek van Ute een hoofdstuk dat gaat over bewustzijn, of nog beter het verlies van bewustzijn. Er wordt door de Lichtmeesters verteld dat de interesse in de Nieuwe Spiritualiteit aan het teruglopen is en dat de mens weer vervalt in patronen van alledag. Dit was al langere tijd te merken op Facebook: het is net alsof er alleen nog maar wat kleine groetjes worden uitgewisseld en dat er geen tot nauwelijks diepgaande berichten meer worden geplaatst

Het lijkt wel alsof na 2012 de mens teleurgesteld is dat er niets veranderd is ten goede zo het schijnt. Toch is de wereld na 2012 wezenlijk veranderd zeggen de Lichtmeesters, de omslag in de goddelijk energie is in dat jaar geweest en de ascensie van de aarde en de mensheid is in volle gang. Zij geven een heel interessante reden voor het gebrek aan interesse in geestelijke zaken en dat is de opkomst van het ‘staren naar tablet en mobiel’, de geestdodende computerspelletjes en verslavend televisie kijken naar programma’s zonder inhoud. De mens stompt zichzelf af door verslavingsgedrag.


SCHRIK

Naast allerlei superinteressante informatie over de ontwikkelingen die momenteel op aarde gaande zijn en over veranderingen die ons te wachten staan werd er nog iets door de Lichtmeesters verteld waar je behoorlijk van zult schrikken. De Lichtmeesters stellen dat, op zielniveau, dit het belangrijkste leven is dat we ooit gekozen hebben. Hier hebben we als zielen naar uitgekeken en we zijn met zorg in de geestelijke wereld geselecteerd op moed, kracht, wilskracht, wijsheid en geestelijke ontwikkeling. Als dit leven echter voorbij glijdt zonder dat je doet waarvoor je gekomen bent zul je de allerbelangrijkste mogelijkheid in je zielontwikkeling hebben gemist en zul je weer heel lang moeten wachten voordat deze kans zich weer zal voordoen.

De Lichtmeesters roepen ons dringend op om aan de slag te gaan met onze levensmissie en ons leven niet te verprutsen met televisie kijken, social media, sport, voeding en allerlei andere bijkomstigheden. Doe waarvoor je hier kwam is hun oproep. Word wakker en pak je zielstaak op. Dat is wat echt belangrijk is en dat is wat de geestelijke wereld van je verwacht want dat is wat je voor je leven op aarde hebt afgesproken met je zielfamilie, je persoonlijke engelen en gidsen en boven alles: met jezelf.

  
 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html