Ontdek het Leven


 

 

 ONTHULLINGEN OVER HET NIEUWE LEMURIE  

AURELIA JONES

 

INTRODUCTIE

Dit boek geeft actuele en boeiende boodschappen van de bevolking van het oude Lemurië, dat nu in de vijfdimensionale stad Telos woont, de Lemurische lichtstad onder Mount Shasta in Californië. Dit volk, dat in het binnenste van de Aarde woont, zijn de overlevenden van het verdwenen continent Mu, dat meer dan 12.000 jaar geleden door de golven van de Stille Oceaan werd verzwolgen. Deze Lemurische broeders en zusters zijn onze vroegere familieleden uit vervlogen tijden en ze verheugen zich erop om zich weer bij ons te voegen. Zij zullen ons leren hoe we een blijvend gouden tijdperk van verlichting, liefde, vrede, schoonheid en welvaart kunnen creëren.


Jullie hebben in het grootste avontuur gestort dat er bestaat – jullie ascensie. Dat wat wij jullie leren zal over de hele wereld worden verspreid ter ondersteuning van al diegenen die op hun weg naar spirituele vrijheid met ons verbonden zijn’


‘Het grote weerzien, waar jullie de vele eeuwen waarin wij van elkaar gescheiden waren naar hebben verlangd, zal plaatshebben wanneer wij aan de oppervlakte van de Aarde verschijnen. Wij verlangen er net zo veel naar om dichter bij jullie te zijn als jullie bij ons, omdat we familie van elkaar zijn. Weij zullen onze hereniging met elkaar vieren’


Adama, hogepriester van Telos.


Tot zover de introductie op de achterkant van het boek.


DUBBEL GEVOEL

Laat ik voorop stellen dat het boek, net zoals de vorige van Aurelia Jones, weer een schat aan spirituele informatie bevat. Ook dit keer staan er weer boeiende en verrassende onthullingen in die de mensen die het gedachtengoed van de Nieuwe Spiritualiteit als muziek in de oren zullen klinken.


Echter, het boek is van 2004 en er wordt in gezegd dat de hereniging met de Lemuriërs mogelijk in het eerste decennium zal plaats vinden. Het is nu bijna 2018 en ik heb persoonlijk nog niets vernomen van een bekendmaking van de Lemuriërs die aan de oppervlakte zouden zijn gekomen bij Mount Shasta. Nu weet ik wel dan de jaren van 2004 tot nu zeer turbulent waren, er is veel duisternis op de aarde verdwenen, er is veel aan het licht gekomen en de wereld verandert elke dag opnieuw in een razend tempo en de duisternis lijkt sterker dan ooit op Aarde.


REGELMATIGE BELOFTES

Er worden ons van alle kanten in vele boeken beloftes gedaan van ascensie en transformatie, van verschijningen, een nieuwe samenleving, het komt eraan, het staat voor de deur, het is er bijna, bijna, bijna, …………. Maar het lijkt alsof er niets verandert, alsof het allemaal alleen maar erger wordt, de nieuwe spiritualiteit is ineengezakt sinds 21-12-2012 toen er ogenschijnlijk niets gebeurde. De Maya’s hadden het mis volgens velen, het einde van de wereld kwam niet en men ging vaak gedesillusioneerd verder met het leven.  

MISVERSTAND

De mensen die zich afgekeerd hebben van de Nieuwe Spiritualiteit hebben het mis, er is wel degelijk iets gebeurd op die magische datum: de ascensie op dat moment daadwerkelijk begonnen, de infusie van universele kracht is zodanig dat er geen weg meer terug is. De Aarde staat onder een sterke, zeer sterke invloed van kosmische energie die elke dag sterker wordt. Het is te merken, het is te voelen, als je je ervoor open stelt, dan voel je het, de energie, het licht, de kracht.


Nu is het de tijd om je spirituele processen te versnellen, ruim alles op dat je nog hindert of belemmert, het is tijd om je ballast van je af te gooien. Word je bewust van wie je werkelijk bent, stel je ego ten dienste van je hart, laat je hart je leven leiden. De geestelijke helpers zijn dichterbij dan ooit, val niet weer geestelijk in slaap, blijf wakker, blijf alert. Kijk naar de tekenen, ze zijn overal om je heen, word spiritueel toeschouwer van de wereldprocessen en zie hoe de aarde zich zuivert, hoe onze zogenaamde beschaving in elkaar stort, hoe oude overtuigingen niet meer functioneren. Het gebeurt onder je ogen, kijk ernaar en trek je conclusies.    

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html