Ontdek het Leven

 

Matthew’s openbaringen voor een nieuw   tijdperk

Suzanna Ward met MatthewINTRODUCTIE
In duidelijke taal geeft Matthew, een aan gene zijde verblijvende ziel, zijn voormalige aardse moeder Suzanne Ward een overzicht van de drastische veranderingen die onze aarde in deze tijd ondergaat of nog te wachten staan. Vanuit zijn tijdloos en universeel perspectief belicht Matthew op indrukwekkende wijze de geestelijke achtergronden van tal van uiteenlopende onderwerpen. Hij spreekt over God, energie, gedachtevormen, angst, negatieve gevoelens, de ziel, verdwaalde zielen, de alziel, zielsverhuizing, parallelle levens, geweten, intuïtie, karmische lessen, polariteit, dualiteit, oorsprong van de mensheid op aarde, Lemurië en Atlantis, de Zondvloed, Bermuda-driehoek, de toekomst, oorlog en vrede, Armageddon, klonen van mensen, abortus, geboorteregeling, doodstraf, euthanasie, transplantatie, vaccinatie, verslaving en nog vele andere zaken. ANDERS……

Controversieel en soms schokkend zijn de openbaringen van Matthew en de zielengroepen en/of grote entiteiten, die door Matthew spreken tegen Suzanne, de voormalige aardse moeder van Matthew. Het is een boek zoals ik nog niet eerder gelezen heb, hoewel het boek Eindtijd en Overgang van Jaap Hiddinga er dichtbij komt.

 

DE TEGENGESTELDE KRACHTEN

Veel informatie van Matthew is anders, soms vreemd, soms verwarrend en soms – zelfs voor mij – ronduit schokkend. Het onderwerp dat steeds weer in het boek aan de orde komt is het Licht van God, die Liefde is, maar ook de machtige, duale tegenhanger van het Licht; de duisternis en de machten van de duisternis. Volgens de geestelijke wereld proberen deze machten van de duisternis de zielen die op aarde geïncarneerd zijn te overheersen en hun licht, de vonk van God, te vernietigen. Het wapen van de machten van de duisternis is geestelijke manipulatie door middel van alle mogelijke middelen met als doel het creëren van angst. Angst is de tegenhanger van Liefde. De krachten en machten van het Licht brengen Liefde naar de wereld, de krachten en machten van de duisternis brengen angst.

 

HERKENBAAR

Je kunt de werking van geestelijk manipulatie met als doel angst te creëren herkennen in de media; in de journalistiek, op televisie en in de politiek. De ophef rond de regelgeving over de foto’s op ons paspoort is een mooi voorbeeld hiervan. De angst voor terrorisme wordt zo absurd opgeklopt, dat we niet meer mogen lachen op de foto! Alsof terroristen altijd nors kijken, alsof lachende mensen geen terrorist kunnen zijn, alsof we allemaal potentiële terroristen zijn. Idioot en eigenlijk lachwekkend. Wereldwijd worden we angst aangejaagd en ik noem enkele opzettelijk gecreëerde angsten, hoewel de lijst lang niet compleet is; angst voor de vogelgriep, voor SARS, Aids, armoede, tekorten, oorlog, rampen, terrorisme, biologische oorlogvoering, buitenlanders, economische crisis, klimatologische verandering, ziekte, ouderdom, geweld, dood, en uiteindelijk de angst voor God. Angst trekt aan als een magneet, vergeet dat niet en veel angsten zijn ongegrond en kunstmatig opgeklopt. Dit is de invloed van de duistere machten, want waar angst is kan geen Licht en Liefde aanwezig zijn.

 

SLUIT ANGST BUITEN………..

De boodschap die dit boek brengt is: “WEES NIET BEVREESD! WEES NIET BANG” Laat je geen angst aanjagen, zet je radio en televisie uit en ga niet mee in negatieve, angstige gesprekken in je omgeving. Zeg tegen de wereld: “Ik ben niet bang” en geloof wat je zegt! Herken manipulatie, doorzie het en benoem het. Kijk naar de manipulatie, waardoor je angst uit zult schakelen. Je zult verrast zijn van de effecten. Ik zei eens tegen een verkoper van verzekeringen: “Ik weiger uw angstproducten te kopen”. De man viel helemaal stil, waarna ik in alle rust de telefoon oplegde.

 

WEES GEEN STRUISVOGEL

Toch overheerst in spirituele kringen vaak de neiging zich alléén bezig te houden met de zachte kant van spiritualiteit en op zich is dat prima en ook de uiteindelijke bedoeling, maar het negeren of zelfs ontkennen van de werking van de duisternis in de harde buitenwereld is nog niet helemaal verstandig.

Er wordt niet vaak over de macht en de kracht van de tegenhangers van het Licht gesproken. Matthew zegt, dat we de kracht niet moeten onderschatten, want zowel het Licht als de duisternis zijn beiden in onszelf vertegenwoordigd als twee kanten van een medaille. Het is onze persoonlijke keuze welke kant van de medaille wij bovenleggen in ons innerlijk. Dit is de vrije wil van de mens, maar de duistere machten zullen hun uiterste best doen om je innerlijke strijd en conflicten te geven met als doel je van de keuze voor het Licht af te houden.

 

HET LICHT OVERWINT ALTIJD…………

Uit eigen ervaring weet ik dat het waar is; de duisternis is sterk, erg sterk, vooral wanneer de illusie van liefde door de machten gebruikt wordt. Maar, zo weet ik ook uit ervaring, God is sterker! God is altijd sterker, de Liefde en het Licht van God is onverwoestbaar en waar het Licht gekozen wordt, verdwijnt de duisternis. Wanneer duisternis gekozen wordt, kan het Licht en de Liefde van God de ziel niet meer bereiken, zodat de vonk van God niet meer gevoed kan worden en kan groeien tot een laaiend vuur, dat de omgeving verwarmt en verlicht. De duisternis omkapselt dan de vonk van het Licht, zodat het niet meer gezien kan worden. Het kan echter niet vernietigd worden, omdat het eeuwig is. Dit verduisteren van het Licht in jezelf is echter, en daar leg ik opnieuw de nadruk op, de vrije keuze van mensen. Door de vrije wil heeft ieder mens de mogelijkheid tussen Licht of duisternis te kiezen.

 

Een spraakmakend boek met controversiële onderwerpen, die bestaande overtuigingen compleet onderuit zullen halen; onder meer over religie; wereldleiding; euthanasie; terrorisme; de aanslag op het World Trade Centre en veel, veel meer. Onmisbaar in je spirituele ontwikkeling en een must voor Lichtwerkers.

 

Wees voorzichtig en op je hoede – God rekent op je!

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html