Ontdek het LevenLanto

 

TIJDEN EN TIJD

Er wordt veel informatie gegeven over de komende tijd, we zijn bijna op het punt in de tijd aangekomen, waarop het Licht door gaat breken. Omdat in de geestelijke wereld geen tijd bestaat, worden er ook geen tijdstippen vermeld, het proces is alleen te herkennen door de tekenen in de tijd. Politiek, maatschappelijk en klimatologisch reikt alle verandering naar een climax, waarna de rust langzaam zal terugkeren en alles zich ten goede zal keren.

 

SCHADUW EN KARMA

Om de nieuwe tijd te kunnen realiseren, moet alle oude karma van het Vissentijdperk uitgewerkt en opgelost worden. Alles moet doorwerkt worden, zowel op individueel, lands- en wereldniveau. Dit verklaart de wereld die schudt op haar grondvesten op alle fronten, het oude moet voorbij gaan, voordat het nieuwe kan komen. Het valt me op dat het thema Schaduw steeds vaker in de boeken aan de orde komt. In LANTO 2 worden de gevallen engelen, de broeders van de schaduw, genoemd. Zij werken de doorbraak en de komst van het Licht tegen en zij proberen mensen – zielen – in hun macht en onder hun duistere invloed te krijgen. Deze invloed is momenteel wereldwijd en individueel goed te merken in alle negatieve patronen op alle gebieden dan ook. In de Bijbel zegt Jezus, dat de vorst van de wereld zijn deel op zal eisen en we zitten midden in dat proces van zuivering en teloorgang. De invloed van de broeders van de schaduw is vooral te merken aan de angst die overal heerst en die vaak met opzet gecreëerd wordt. Het is pure angst voor existentie en angst voor de dood.

 

HET LICHT

Toch zal blijken dat de invloed van de broeders van de schaduw ten onder zal gaan door de komst en invloed van het Licht, dat is onvermijdelijk. Waar licht is, wordt de duisternis opgeheven en verdreven. Daarom is het voor de spiritueel bewuste mens ook zo belangrijk geen angst te hebben. Wees niet bang en blijf in het Licht is het advies van de Witte Broeders, wees je vol bewust dat alle processen in de wereld dienen ter zuivering en dat de aarde en de mensheid ondergaat op weg naar de nieuwe tijd en nieuwe aarde en mensheid.

 

Een goed boek, een must voor Lichtwerkers en spiritueel bewuste mensen. Het zal je meer inzicht verschaffen in de processen die voeren naar de nieuwe tijd. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html