Ontdek het Leven

 


Laat het Licht zijn

Gechanneld door Ronna Herman 

INTRODUCTIE

“De komende jaren zijn de jaren van de energie van het hart. Alles zal gericht zijn op de activering van het heilige hartcentrum, zodat jullie, als Lichtdragers, gebruik kunnen maken van een oneindige voorraad zuivere goddelijke lichtsubstantie waaruit alles in de schepping is gecreëerd. Ik ben Aartsengel Michaël”.

 

 

De jaren die komen gaan zou je kunnen zien als brugjaren, waarin jullie een brug kunnen slaan tussen verschillende bewustzijnsniveaus. Als steeds meer mensen hun liefde laten stralen en evenwichtige en harmonieuze energie de ether in sturen, gaat de ether open en wordt de regenboogbrug gebouwd. Deze brug is het lichtpad dat de energieën uitzendt van de twaalf stralen van dit universum die bezield zijn met de deugden, kwaliteiten en eigenschappen van de Schepper. Het is een Lichtboog en een verbond tussen jullie, ons en onze Vader/Moeder.

Zodra je toegang krijgt tot de energieën uit de hemel en die gaat gebruiken, zullen de regenbogen in de lucht veranderen. Er worden dan meer lichtstralen en kleuren aan toegevoegd. Hiermee wordt de belofte ‘wij zullen jullie een zichtbaar pad geven waarlangs jullie naar je thuis tussen de sterren kunnen gaan’ waargemaakt.

Zouden jullie je niet allemaal willen inspannen om je heilige hartcentrum volledig te openen, zodat jullie met deze prachtige geschenken overladen kunnen worden? Doe een beroep op ons en wij zullen jullie helpen. Vergeet niet dat we maar één hartslag of één gedachte van jullie verwijderd zijn. Wij hullen jullie in heilige, onvoorwaardelijke liefde. Voor zover de introductie op de achterkant van het boek.


SUPERBOEK

Ronna Herman heeft al een aantal prachtige boeken geschreven over de nieuwe tijd, maar dit boek is de kroon op haar werk. Boordevol prachtige en bemoedigende boodschappen van aartsengel Michael.


ENGELEN

In het boek staat een schitterende uitleg over de Godstralen, stralen van Licht (bewustzijn) die uit de Schepper God zijn uitgestraald en via de aartsengelen worden doorgegeven. Nieuw is de uitleg dat de aartsengelen niet allen mannelijk zijn met mannen namen, maar dat zij ook een vrouwelijke tweelingengel naast zich hebben die met hen de Godstraal doorgeeft. Zo vormt Aartsengel Michael een eenheid met Lady Faith. Zij samen stralen het Licht van God door naar alle mensenzielen.

Er zijn drie Grote Godstralen en in totaal twaalf Stralen van God, die elk verbonden zijn aan één van de grote Aartsengelen van God.  De stralen vertegenwoordigen bepaalde eigenschappen en deugden die ook wij mensenzielen hier op aarde bezitten omdat we familie zijn van de grote engelen. Zo kun je familie zijn van Michaël, Gabriël, Uriël of Raphael of Metatron enzovoort. Je herkent jezelf onmiddellijk als familielid van één van hen. Zo zijn bijvoorbeeld de familieleden van Raphaël de helers en genezers onder ons.  De familieleden van Aartsengel Michael zijn de strijders van het Licht. Het is heel interessant om te ontdekken bij welke familie je hoort en welke aartsengelen zijn/haar vleugels om je heen slaan en je beschermen en je leiden.


 

MEDITATIES EN OEFENINGEN
Er staan ook weer, net als in de andere boeken van Ronna, prachtige meditaties en oefeningen in het boek die je helpen contact te leggen met de engelen en die je Godcelkern activeren. Velen van jullie hebben moeilijke tijden meegemaakt,  maar het is niet meer nodig om je allen te voelen of te lijden. De engelen zijn bereid je te helpen als je er om vraagt. Er wordt op je gewacht, want je bent hun familie.

 

UITNODIGING

Er is binnen de engelenhiërarchie een nieuwe Orde gevormd:

De Orde van de Godin – De Zilveren Straal

Jullie zijn allemaal uitgenodigd om aan de Orde deel te nemen, of je nu man of vrouw bent maakt niet uit. Je hoeft alleen maar je hart en ziel open te stellen om het geschenk van liefde en licht van de Zilveren Straal te ontvangen en te affirmeren………


IK ZAL EEN MOEDIG EN TROUW DRAGER ZIJN VAN HET SCHEPPERLICHT. IK BEN BEREID DE LIEFDE, HET MEDEDOGEN EN DE WIJSHEID VAN DE GODIN EN DE ZILVEREN STRAAL TE ONTVANGEN. IK VRAAG OF ALLE KWALITEITEN EN DEUGDEN VAN DE DRIE GODSTRALEN IN MIJN DIAMANTEN GODCELKERN VOLLEDIG GEACTIVEERD WORDEN. IK EIS MIJN GODDELIJK GEBOORTERECHT NU OP. ZO ZIJ HET EN ZO IS HET!


EN NOG VEEL MEER…………………

Er staat zo veel informatie in dit boek over de nieuwe tijd, dat het onmogelijk is om alles te benoemen. Het is tijd om opnieuw te beginnen………………..ben je er klaar voor?


IK BEN

 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html