Ontdek het Leven

 Kristallen Schedels

Joshua Shapira en Desi Rainbow Roodnat – Shapiro 


WAAROM NU?

In het verleden had ik al eens gehoord van Kristallen Schedels en ik was heel erg nieuwsgierig geworden. Wat waren dit voor schedels? Welke betekenis hebben ze? Waar zijn ze gevonden? Wat is hun oorsprong? Waarom komen ze juist nú in de belangstelling? Allemaal vragen die toen bij me opkwamen. Toch was er – en is er – nog weinig informatie over kristallen schedels te vinden, ook op Internet. Toen uitgeverij Akasha dit boek uitbracht kwam mijn kans antwoorden te vinden op mijn vragen. Alle antwoorden staan erin, behalve één. Op mijn vraag waarom ze juist nú in de openbaarheid komen vond ik geen antwoord en de auteurs geven zelf toe, dat zij het antwoord ook niet kennen. De tijd zal het leren. Het is ook geen toeval dat er juist nu een film uitgekomen is van Indiana Jones waarin een kristallen schedel een hoofdrol speelt.

 

HEEL APART

Kristallen schedels zijn op ware grootte gemaakte schedels uit bergkristal, amethist, rozenkwarts of rookkwarts. Er zijn oeroude, oude en nieuwe schedels. De oeroude schedels zijn voornamelijk gevonden in de ruines van Maya steden of tempels. Ze zijn waarschijnlijk ouder dan 15.000 jaar, maar hun exacte leeftijd kan niet gemeten worden zonder hen te beschadigen of te vernietigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Oude schedels zijn verondersteld jonger dan de oeroude, maar er worden tegenwoordig ook nieuwe schedels gemaakt. Hier ontstaat een deel van het mysterie; beeldhouwers van nieuwe kristallen schedels werken met geavanceerde apparatuur zoals diamantzagen en tandartsgereedschap voor het fijnere werk. Het is voor hen zeer moeilijk om sporen van het gereedschap te verwijderen van de nieuwe schedels. Maar, de oeroude schedels vertonen zelfs bij microscopisch onderzoek geen sporen van gereedschap. Vreemd en intrigerend!

 

BIBLIOTHEKEN VAN DE OUDHEID

Het wordt nog vreemder; de oeroude schedels blijken informatie te bevatten die belangrijk is voor de huidige mensheid. Het is kosmische informatie die alleen door middel van meditatie met de kristallen schedels toegankelijk is. De schrijver zegt hierover, dat de schedel niet fysiek aanwezig hoeft te zijn, maar dat de kracht en informatie van de schedel ook beschikbaar is bij het mediteren bij een foto van een schedel. Ik heb het uitgeprobeerd met drie foto’s van oeroude schedels en ik ontving inderdaad informatie, die wonderlijk genoeg elke keer over een totaal ander onderwerp ging. Tijdens mijn meditatie met een schedel die ET genoemd wordt en in Nederlands bezit is, vertelde hij mij dat hij de “Hoeder van de Vlam” is. Het zou kunnen zijn dat hij informatie bevat over de werking van de violette vlam, de vlam van de transformatie die momenteel werkzaam is in de wereld. Het was een hele aparte ervaring informatie van hem en de andere schedels te ontvangen.

 

 

Het boek staat vol met de geschiedenis van de schedels; over ervaringen met schedels van mediums; over onderzoek naar de herkomst van de schedels en hoe je met een nieuwe schedel kunt werken. Een boek om van te smullen en te genieten als je van mysteries houdt. En, wie weet, komt een dergelijke schedel nog naar mij of jou toe in ‘levende lijve’. Persoonlijk zou ik graag eentje ontmoeten, we zullen zien.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html