Ontdek het Leven


Heel je Leven

Paul Ferrini


INTRODUCTIE

Heel je leven komt voort uit Paul Ferrini’s The Real Happiness Workshop. Paul laat zien hoe je van binnenuit weer van jezelf kunt leren houden. Voor veel mensen is het moeilijk om het verleden achter zich te laten en ‘oude wonden’ of trauma’s te helen. Je hebt hulp, structuur en mensen nodig die  een constante steun beiden in deze tijd van persoonlijke transformatie. Verander van binnen uit en waardeer jezelf, ga weer van jezelf houden en ontdek opnieuw de passie in je leven.


BRUIKBAAR

Dit is een boek waar je iets aan hebt. Geen moeilijke affirmaties, geen ingewikkelde oefeningen, geen onmogelijke opgaven. Een simpele handleiding voor meer en weer geluk in je leven door middel van bewustwording. Vooral de herkenning van Ferrini zijn uitleg over gedragspatronen en reacties op situaties en de valkuil om in een vicieuze cirkel rond te blijven draaien in oude patronen is bijzonder te noemen. Als je eenmaal in de gaten krijgt hoe je telkens weer op dezelfde manier reageert op mensen en situaties ben je in staat om jezelf te veranderen.


NIEUWE START

Als je je oude wonden geheeld hebt is het tijd voor een nieuwe start, je kunt opnieuw beginnen aan een nieuwe fase in je leven waarin je je talenten en passie een plaats geeft. Waar je eerst alle tijd en ruimte in je leven besteedde aan het oude, maak je nu plaats voor het nieuwe. Je bent nooit te oud om te veranderen en het is ook nooit te laat om te veranderen. Begin gewoon opnieuw, steeds weer als het nodig is en wees het gelukkige mens dat je hoort te zijn.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html