Ontdek het Leven

Groeten van Thuis

Steve Rother 


THUIS

Het laatste boek van Steve Rother is een boek vol parels. Het is een selectie van boodschappen die hij ontving en die op elkaar aansluiten en het geheel vormen. Een adembenemend informatief boek over de spirituele ontwikkelingen tot onze tijd en verder. Het laat zien wat er met jou en mij gaat gebeuren en als alles waar is wat de groep vertelt, dan zitten we vlak voor de grote ‘klapper’ in de tijd. Als je de boodschappen leest, ontdek je één hele belangrijke boodschap. Er staat exact in beschreven wat de ascensie zal zijn en een tipje van de sluier zal ik voor je oplichten, hoewel het te ver voert alle onthullingen van de groep in een paar woorden weer te geven.

 

ASCENSIE

De groep onthult onder meer dat de ascensie niet alleen fysiek maar vooral geestelijk gezien moet worden. Door de verhoging van je trilling wordt je een lichtwezen. Deze zin hebben we natuurlijk allemaal al vele malen in allerlei boeken gelezen, maar precies begrijpen wat daarmee wordt bedoeld is wat anders. Toch heb ik ervaren wat de groep bedoelt. Je bereikt de hogere trilling door een gevoel van gelukzaligheid; een gevoel dat je krijgt bijvoorbeeld krijgt als je naar buiten kijkt en het leven in de natuur tot uitbarsting ziet komen; de helderblauwe lucht; de vogels in de takken van de bomen; de bloemen en bloesems die vanuit het schijnbare niets tevoorschijn komen. Als je dit alles ziet voel je het leven tot in het diepst van je wezen en je voelt je één met die uitbarsting van leven en vreugde in de natuur. Als je met spirituele ogen hiernaar kijkt barst je bijna uit elkaar van geluk en de glimlach op je gezicht laat je glanzen en bloeien.

 

RESONANTIE

Door je uitstraling trek je mensen en situaties aan die hiermee resoneren en de gekste dingen kunnen je dan overkomen. Door de verhoogde trilling die je in jezelf opwekt, zul je merken dat mensen die niet met jouw trilling resoneren je uit de weg gaan, omdat ze je trilling niet verdragen. Vooral mensen met een negatieve levenshouding voelen zich niet prettig in jouw gezelschap, terwijl anderen naar je toekomen omdat ze in de gaten hebben en voelen wat je uitstraalt. Hierdoor veranderen de mensen in je omgeving. De sfeer wordt anders; blijer, liefdevoller en positiever. Hiermee creëer je een nieuwe wereld. Probeer het uit, het werkt! Ik vind de Groeten van Thuis een schitterend boek, maar zoals altijd ben jij je eigen autoriteit. De tijd van een ander volgen is voorbij; het is nu de tijd om je Zelf te volgen.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html