Ontdek het Leven
GEEN GEHEIMEN EN GEEN LEUGENS MEER

PATRICIA CORI


- Dit is een gechanneld boek -

De beslissende fase in de evolutie van mens en kosmosINTRODUCTIE

Naarmate we steeds dichter bij de einddatum van de Maya kalender komen gaan de profetieën van de Ouden in vervulling. We zien grote veranderingen op alle terreinen van het leven op aarde, in de politiek en op klimatologisch en geologisch gebied. We zijn op een keerpunt gekomen in de evolutie van de menselijke soort en het is een spannende tijd waarin we voor veel uitdagingen komen te staan. Dit boek onthult de verborgen krachten die werkzaam zijn op het wereldse strijdtoneel. Het roept ons op het licht van de waarheid te laten schijnen op onze ergste angsten en er glorieus uit te voorschijn te komen. Mutaties in ons DNA bereiden ons voor op de kosmische reis, een climax in de evolutie van mens en wereld.

Ondanks alle wanhoop en chaos in jullie wereld is het een glorieuze tijd voor jullie om in te leven.

HEEL BIJZONDER

Het boek is al in 2002 geschreven maar nog steeds superactueel: alles dat erin vermeld staat is op dit moment gaande en het biedt een heel helder beeld hoe de financiële crisis en alle daaruit voortvloeiende ellende tot stand is gekomen en – belangrijker nog – hoe alles in stand wordt gehouden.

ONSTAAN

In de eerste hoofdstukken beschrijft de auteur hoe wij als zielen op aarde gekomen zijn en hoe wij ‘veroverd’ zijn door de Annanuki van de planeet Nebiru. Ja, ja, hoor ik je al zeggen, dat klinkt allemaal veel te fantastisch en als sciencefiction, maar als je leest hoe het uitgelegd wordt, dan past alles heel logisch in elkaar. Ons DNA is ooit gemanipuleerd: er zij 10 van onze 12 DNA strengen gedeactiveerd. Maar, de tien strengen zijn zich in onze tijd aan het herstellen. Wij zullen de macht over ons eigen leven weer in onze handen nemen en leren wie we zijn en wat onze mogelijkheden zijn.

NOG STEEDS

De auteur schrijft dat onze beschaving nog steeds door onzichtbare machten bestuurd en beheerst wordt. Zij noemt de Geheime Regering en de Geheime Wereldorde. Deze geheime wereldtop beïnvloed ons op alle gebieden; ze besturen de drugswereld en de wapenhandel en manipuleren daarmee de mensheid. Mensen die drugs gebruiken (en dat geldt ook voor medicijnen) zijn willoos en willoze mensen komen niet in opstand. Wapens intimideren mensen in heel veel landen en die mensen zijn willoos omdat ze bezig zijn met overleven.

VEEL ERGER

Daarnaast wordt ons leven nog op heel veel gebieden beïnvloed. Misschien ken je de tv-serie Person of Interest, waar een machine alles over iedereen weet. We worden constant gevolgd en gemanipuleerd – zelfs door geheime wapens en satellieten in de ruimte. Via de media wordt het denken van de mensheid beïnvloed, en als je erop let dan herken je de processen en boodschappen die via tv en internet de wereld ingestuurd worden. Financiële onderdrukking is ook uitbuiting en de massa is maakbaar. Slecht nieuws maakt ziek en depressief en sombere, zieke mensen hebben medicijnen nodig. En zo komen we bij de farmaceutische industrie! Ziekte is lucratief! Een gezonde mensheid betekent het einde van de industrie, net zoals een mensheid die in vrede leeft het einde betekent van de wapenhandel.

EN NOG MEER………..

Je kunt natuurlijk afstand nemen van alles dat hierboven geschreven is, maar iets dat je dagelijks raakt is je voeding, de kwaliteit van de lucht en de kwaliteit van het water. Levensmiddelen worden gemanipuleerd en zelfs bestraald. Hoe kun je gezond blijven door bestraald en genetisch gemanipuleerd voedsel te eten? Een willoze mensheid die alleen maar bezig is met overleven zal niet in opstand komen tegen de crisis, corrupte bankiers en wereldleiders, bezuinigingen en belastingen en een andere, vreedzame, eerlijke samenleving eisen.  

HET IS TIJD: WAT KUNNEN WE DOEN?

Dit is de tijd waarin alles aan het Licht komt – letterlijk! Alles wordt bekend. Je kunt je kop niet meer in het zand steken. Maak het bekend! Maak petities – deel op Facebook – mail het rond! Kom geweldloos in actie door bewustzijn te verspreiden. Je bent niet willoos, je bent van goddelijke oorsprong en je hebt goddelijke eigenschappen. Eis je erfdeel op! Bewustzijn is niet te stoppen. Het is tijd. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html