Ontdek het Leven

 


ENGELEN VAN ATLANTIS

Stewart Pearce


INTRODUCTIE

De twaalf aartsengelen waren al aanwezig in het leven van de bewoners van Atlantis. Ook in ons huidige leven kunnen we hun energie overal herkennen. De lessen van de engelen in dit boek laten zien hoe je op één lijn kunt komen met hun kracht en wijsheid. De engelen zijn er om je te helpen genezen, te inspireren, uit te dagen, te leren lief te hebben en te helpen met de evolutie van je ziel.

 

 

Bij elke engel worden oefeningen met meditaties en gebeden gegeven om een spirituele omgeving te creëren waar blijdschap en welzijn heersen. De inspiraties, die een diepe verbondenheid met het oude Atlantis brengen, bieden krachtige raad en genezing. Ook wordt wezenlijke informatie gegeven over de intieme relatie met de priesters van Atlantis, Egypte, Griekenland en Rome. De engelen zijn afgebeeld op bijzondere illustraties.

 

 

Enige achtergrondinformatie laat zien hoe anders de cultuur, het geloof en de zeden van Atlantis waren dan ze in onze huidige maatschappij zijn. Je zult een glimp opvangen van het levende Atlantis om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van dit buitengewone volk. Tot zover de informatie op de achterkant van het boek.

 

 

VREEMD EN INSPIREREND

Stewart Pearce staat in de introductie van zijn persoon niet omschreven als een medium, maar uit het boek komt wel degelijk naar voren dat hij zijn informatie uit de geestelijke wereld ontvangt. Hij geeft praktijkvoorbeelden waarbij hij met de energie van de engelen werkt en die energie is overduidelijk afkomstig uit een andere Bron.

 

 

Er worden mooie connecties gelegd tussen de twaalf aartsengelen, Atlantis, Egypte, Griekenland, Rome en onze huidige beschaving. Er wordt zoveel informatie gegeven over de priesters, tempels, rituelen en oude goden van Atlantis dat de verbindingen tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ en het eeuwig bestaande mooi aansluiten.

 

 

De eeuwige aartsengelen zijn uiteraard in alle beschavingen aanwezig geweest, en ook altijd. Elke godsdienst en elke beschaving heeft andere namen voor de bijzondere Krachten die de aartsengelen bezitten. Elke engel wordt in dit boek prachtig omschreven met een schitterende kleurenillustratie. De invloedsgebieden, de vragen die de engel in een mensenhart legt, de eigenschappen en de werkgebieden van elke aartsengel komt aan bod.

 

 

(Persoonlijke noot van de recensent)

VREEMDE DROMEN

Het moet me even van het hart, want ik heb een aantal vreemde dromen gehad bij het lezen van dit boek. Bij de laatste droom zei bij het ontwaken eens stem tegen mij: “Je droomt van Atla”. Dat zou betekenen dat ik daar geweest ben, want je kunt niet over iets dromen dat je niet kent. Intrigerend, verhelderend, maar ook een beetje beangstigend, want wat heb ik allemaal uitgespookt destijds, zo lang geleden toen Atlantis ten onder ging in de golven. De zee heeft een enorme aantrekkingskracht op me, maar aan de andere kant ben ik ook doodsbang voor water en ik kan niet zwemmen, ik was te angstig om het te leren en voelde me ook niet thuis in het water. Nog iets anders dat achteraf heel vreemd was, was de Eerste Kerstdag 2004. Ik was weemoedig, verdrietig, onrustig en had een naar gevoel, terwijl er geen enkele aanleiding voor was. De tweede Kerstdag 2004 kwam het nieuws van de grote tsunami die honderd duizenden doden met zich meebracht. Op het moment dat ik het hoorde wist ik het: “Dat is wat me gisteren dwars heeft gezeten, dat heb ik aan voelen komen”.

 

 

Er zijn veel mensen van Atlantis op aarde op dit moment geïncarneerd om goed te maken wat destijds zo verschrikkelijk fout ging en zoveel levens heeft gekost. Deze website vol spirituele informatie om je bewustzijn te laten ontwaken voor bewustwording van je goddelijke afkomst is zo’n goedmaker. Ik hoop dat je veel inspiratie uit de teksten, recensies, artikelen, tips haalt en alle geheimen die op deze website te vinden zijn ontdekt. Espavo.

 

 

JIJ OOK?

Als je benieuwd bent of je ook een bewoner van Atlantis bent geweest, dat is dit boek zeker een aanrader. En als je droomt over Atla, net zoals ik, laat het me dan weten via nieuwespiritualiteit@outlook.com. Ik garandeer je een reactie. Dit boek geeft een stuk herkenning van toen en brengt je opnieuw in contact met de krachten van de aartsengelen van toen en nu.

 

 

 

   

 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html