Ontdek het Leven

Een ongewoon gesprek met God – [CD Luisterboek]

NEALE DONALD WALSCH

 

DEZE CD'S ZIJN NIET MEER VERKRIJGBAAR - WEL HET BOEK!


BIJZONDERHEDEN: ·  6 Cd’s

                                   Luisterduur ca. 7 uur

                                   Volledige versie                                    STEMMEN: PETER FABER en VICTOR LÖW


INTRODUCTIE

STEL JE VOOR DAT JE MET GOD KON PRATEN…

STEL JE VOOR DAT JE HEM ALLES KON VRAGEN…

STEL JE VOOR DAT HIJ OP AL JE VRAGEN

ANTWOORD ZOU GEVEN….

 

EEN ONGEWOON GESPREK MET GOD KAN JOUW LEVEN VERANDEREN!

 

In een Ongewoon gesprek met God beschrijft Neale Donald Walsch zijn goede gesprekken met God. Ze gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, over liefde, de zin van het leven. Gods bemoedigende boodschap is dat de mens vooral schepper van zijn eigen leven moet zijn. De gesprekken zijn verrassend, soms oneerbiedig, maar absoluut meeslepend.

 

Van het boek zijn wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht. Dit luisterboek is op bezielende wijze voorgelezen door Peter Faber en Victor Löw. Voor zover de intro van het CD boek.

 

 NIEUWE VORM

Er zijn steeds meer luisterboeken, dat lijkt me een goede ontwikkeling, want er zijn nog steeds veel mensen die het moeilijk vinden om geconcentreerd een boek te lezen. Voor die mensen is een luisterboek een uitstekend alternatief. In dit luisterboek is het net alsof je inderdaad naar het gesprek tussen God en Neale zit te luisteren.

 

MOGELIJKHEDEN

Vooral in groepsverband is een luisterboek een prachtige mogelijkheid om de teksten te delen, ik denk daarbij aan onderwijssituaties en ook aan studie- en gespreksgroepen. Je hoeft geen teksten in te lezen, maar je kunt gezamenlijk luisteren en daarna de tekst bespreken. Ook als een kennismakingsmogelijkheid met de Nieuwe Spiritualiteit zijn deze cd’s als cadeau uitermate geschikt. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html