Ontdek het Leven
DE SAMENLEVING IN 2015

AARTSENGEL GABRIEL gechanneld door CHRISTOPH FASCHING
INTRODUCTIE

In 2012 is de verhoging van energieën op aarde voltooid. In 2015 zullen alle structuren van onze samenleving hiermee in overeenstemming zijn. 2015 is het begin van een paradijselijk nieuw tijdperk.

Aartsengel Gabriel belicht in dit boek de wereld waarin we leven. Hij geeft een gedetailleerde omschrijving van wat er zich op dit moment op aarde afspeelt en vertelt waarop  de mensheid zich kan verheugen wanneer ze in de vijfde dimensie aankomt. De mens is bezig het afgescheiden zijn te verlaten en een enorme stap vooruit in zijn ontwikkeling te zetten.

Volgens aartsengel Gabriel is het belangrijk om nu al na te denken over wat het voor de huidige samenleving betekent om in een nieuwe dimensie te leven. Voor alle maatschappelijke gebieden stelt  hij veranderingen voor: financiën, gezondheidszorg, opvoeding, ecologie enz.


ENORM BELANGRIJK BOEK

Dit is een enorm belangrijk boek; een vervolg op alle voorspellingen en ontwikkelingen naar 2012. Nu is de nieuwe tijd aangebroken, de grote kosmische energiegolf heeft zijn volheid bereikt aan het einde van 2012 en nu moet die enorme energie een plek zien te vinden in onze samenleving. Het betekent dat oude structuren uit elkaar vallen en er nieuwe gevormd worden. Het is de totale omslag van onze beschaving met als doel een liefdevolle en zorgzame maatschappij te ontwikkelen


GELD VERDWIJNT

Het is me opgevallen dat er nu al twee boeken achter elkaar in mijn bezit komen die beide hetzelfde zeggen: de  totale economische en financiële wereld zal als een kaartenhuis in elkaar vallen. Het geld zal niets meer waard zijn en daarmee verdwijnt  de totale waarde van al het geld en alle bezittingen. Maar, Gabriel geeft ook aanwijzingen hoe we als mensheid dan verder moeten: zorgen dat we allemaal een warme en veilige plek hebben om te schuilen voor het weer en ervoor zorgen dat we allemaal te eten hebben. Hoe dat allemaal geregeld moet worden vind je in dit boek: het vertelt precies wat we kunnen doen als het gaat gebeuren.


GROTE VERANDERINGEN

Er staan ons enorme veranderingen te wachten, niets zal meer hetzelfde blijven, maar gelukkig krijgen we ook nu richtlijnen hoe we kunnen handelen op het gebied van de politiek, onze vrije tijd en vermaak, werk, gezin, opvoeding en school  en onze voeding. Richtlijnen die we heel goed zullen kunnen gebruiken in de nabije toekomst, want het zal allemaal ontzettend snel gebeuren!


LICHTWERKERS

Gabriel roept de Lichtwerkers op om de leiding in de wereld op zich te nemen als het zover is; de Lichtwerkers zijn de boodschappers van de nieuwe tijd vanaf het begin en zij zullen de onwetenden kunnen leiden naar deze nieuwe samenleving omdat zij begrijpen wat er gebeurt.


EEN MUST
Het is erg belangrijk dat dit boek gelezen wordt en dat we voorbereid zijn op wat gaat komen. Ik zal op de website artikelen plaatsen die geschreven zijn op basis van dit boek.


Het boek is geschreven in een vraag en antwoordvorm die erg prettig leest. Hieronder een korte informatie van Gabriel:

De wereld zal een fantastische verandering ondergaan en het is van het allergrootste belang dat de mensheid hier van tevoren al van op de hoogte wordt gebracht, opdat ze zich erop kan instellen en heel veel zielen de mogelijkheid krijgen om te kiezen of dat ze in de wereld van het afgescheiden-zijn willen blijven. Dit zou betekenen dat alle zielen die in het afgescheiden-zijn willen blijven van tevoren de aarde verlaten en naar de lichtwereld terugkeren. Nu al vertellen we alle mensen dat ze zelf kunnen kiezen of ze met deze omwenteling willen meedoen of dat ze liever op een later tijdstip terugkeren naar de aarde en de veranderingen dan pas willen voelen en ten volle ontplooien. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html