Ontdek het Leven

 
De kunst van graancirkels beleven

-        The Art of the Arcturians –

JANOSH


BOVENAARDS

Fascinerend! In één woord kan ik dit boek typeren. Al jaren ben ik geïntrigeerd door graancirkels, het is een buitengewoon boeiend onderwerp en het is telkens weer wonderlijk ze op foto’s te zien. Graancirkels komen voornamelijk in Engeland voor, in de mystieke omgeving van Avebury en Stonehenge. Men denkt, dat dit te maken heeft met de energielijnen in de aarde, de zogenaamde leylijnen. Graancirkels verschijnen elk jaar weer opnieuw in de meest schitterende, complexe vormen.  Wanneer je je niet kunt verwonderen en bewonderen, mis je het wonder. Laat de schoonheid van deze fenomenen je fascineren, zodat je intuïtief zult voelen dat dit nooit ofte nimmer mensenwerk kan zijn, totaal onmogelijk.

 

HOGERE WISKUNDE

De vormen van de graancirkels doen iets met je, ze dringen diep je bewustzijn binnen, je raakt gefascineerd door de geometrie en de symmetrie. Hoe kunnen deze schitterende, volmaakte vormen ontstaan? Het kan niet anders dan door kosmische energie ontstaan zijn. Er zijn cirkels die een buitenrand van 2 cm hebben, andere hebben een spanwijdte van 300 meter en er zijn cirkels die meer dan 200 bollen bevatten. Er zijn ook graancirkels waarin boodschappen verwerkt zijn of gezichten in te zien zijn. Je wordt je bewust van enorme, creatieve krachten in het universum. De mensheid zoekt al lang naar de verborgen kosmische boodschappen van de graancirkels. Intuïtief zul je weten wat ze betekenen, wanneer je ze op je laat inwerken.

 

COMPUTERKUNST

Janosh benadert de graancirkels op een totaal andere manier; hij reproduceert de hologrammen van de graancirkels op een ingewikkelde manier op de computer. Hoe hij dat doet, legt hij uitgebreid in zijn boek uit en wanneer je inziet hoe complex dat proces al is, verwonder je je nog meer over de perfectie van de cirkels. Zijn werk is grandioos qua vorm en kleur en raken een snaar in je binnenste, die resoneert als bij het kijken naar de graancirkels. Intuïtief heeft Janosh de betekenis ontvangen van de graancirkels, die hij tot kunstwerk omgezet heeft. De boodschappen zijn vervat in de kernwoorden: illusie, communicatie, overgave, wijsheid en talloze andere. Er staat ook een verklaring van de betekenis van het kernwoord bij het kunstwerk. Voor de spirituele mens die van schoonheid houdt, is dit boek een juweeltje. Modern, eigenzinnig en unieke computerkunst: schitterend en fascinerend.

 
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html