Ontdek het LevenDe boodschap van water

Masuro Emoto


SENSATIONELE ONTDEKKING

De boodschap van water bevat de eerste foto’s ooit gemaakt van bevroren waterkristallen. De Japanse auteur en onderzoeker vroor watermonsters in, die tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek. Daarna maakte hij foto’s van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beïnvloedde watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen. Aangezien de wereld en wijzelf voor zeventig procent uit water bestaan, hebben we met deze eigenschap van water de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstelligen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief en mondiaal niveau.

 

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Fascinerend, nieuw en ongekend. Dit boek is uniek in zijn soort. De foto’s van wonderlijke experimenten met waterkristallen zijn nooit eerder vertoond. Ze zijn zo wonderbaarlijk mooi, vergelijkbaar met ijskristallen op een bevroren raam. Door de grote verschillen, die ontstaan door positieve of negatieve impulsen aan het water te geven, raak ik ervan overtuigd, dat veel meer mogelijk is met water, dan ooit voor mogelijk gehouden is. Water kan gezuiverd worden door schoonheid en liefde eraan over te dragen door middel van foto’s, woorden, namen, muziek, maar ook door bewustzijn, gedachten. Dit geeft ongekende nieuwe mogelijkheden; de mens bestaat ook grotendeels uit water. Kan het water in het menselijke lichaam óók op deze manier beïnvloed worden?

 

Dat positieve of negatieve gedachten inwerken op onze fysieke gesteldheid, is bekend, de kracht van de geest is ongekend groot. De geest beïnvloedt en stuurt het lichaam, maar wordt dit geleid door het water in ons lichaam? Het zou kunnen, alles is mogelijk, dus waarom niet? Deze ontdekking opent immense nieuwe mogelijkheden. Kun je jezelf genezen door het water dat je tot je neemt positief te beïnvloeden? Kun je met je geest het water in je lichaam beïnvloeden? Ik heb nog geen idee, maar ik sluit het beslist niet uit. In Lourdes is een bron waar genezend water opborrelt. Zou dit door de collectieve gebeden op die plaats komen? Gebeuren er wonderen door collectieve positieve gedachten? Wonderlijk en wonderbaarlijk dat deze informatie aan het “Licht” komt, deze wetenschap zou wel eens cruciaal kunnen zijn in onze tijd. De foto’s zijn van bovenaardse schoonheid, je kunt de Bron van Leven in deze foto’s herkennen en erkennen. Zoiets moois, onzichtbaar voor fysieke ogen en tot voor kort onontdekt. Wat heeft de Schepper nog meer voor ons in petto?

 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html