Ontdek het Leven

 DE POORT NAAR LICHAMELIJKE TRANSFORMATIE

SAINT GERMAIN gechanneld door SIBYLLE WEIZENHÖFER 


INTRODUCTIE

De transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan.  Wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen bij dit geweldige transformatieproces.

 

Meester Saint Germain gaat bij het aanschouwelijk maken van dit complexe thema helemaal terug naar het begin, het moment waarop twaalfduizend jaar geleden een nieuwe cyclus van de ontwikkeling van de mensheid begon. Deze ontwikkeling zal uiteindelijk leiden tot de integratie van de zeven stralen van God en Godin in jezelf en je omgeving. De zevende straal, de violette vlam, doet nu zijn intrede en zal de afronding vormen van een grote ontwikkelingsreis die we op deze Aarde meemaken, wat zich zal uiten in onze lichamelijke transformatie.

 

De lichamelijke integratie van de goddelijke stralen gaat via de chakra’s. In dit boek word je door je lichaam en je chakra’s naar je eigen wijsheid, je lichaamsbewustheid, geleid. Meester El Moyra en Meester Kuthumi zullen je vertrouwd maken met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden wat betreft de organen en de meridianen. Meester Saint Germain vertelt hoe je je bewust kunt worden van blokkades, die we ziektes noemen en hoe je deze kunt helen.

 

De meesters zullen je erbij helpen om de boodschappen te ontrafelen die je lichaam aan je duidelijk wil maken. Je leert om op een nieuwe manier met je lichaam om te gaan. De huidige geneeskunde zal in deze gouden tijd transformeren. Door bewustheid leer je je eigen geneeskracht door middel van je Goddelijkheid te activeren.

 

SCHITTEREND

Een boek waar je lang op hebt gewacht: na de indaling van de hogere energie en frequentie van 2012 blijkt de hemel op aarde nog niet gekomen te zijn; integendeel, in mijn omgeving worden veel mensen ziek of zijn uitgeput. Volgen Meester Saint Germain komen nu de diepere wonden aan het licht. Maar, het zal licht worden, zo is de belofte. Het enige dat van jou gevraagd wordt is de bereidheid om de goddelijke leiding van God en Godin, de Heer en Vrouwe van het Licht, in je leven te aanvaarden en je lichaam en geest zullen getransformeerd worden en steeds lichter worden, letterlijk en figuurlijk.

 

DE HEILIGE GRAAL

Niet een gouden kelk, begraven in Zuid-Engeland, niet Maria Magdalena die het kind van Jezus Christus gedragen zou hebben volgen de Da Vinci Code, niet in het mysterieuze zuiden van Frankrijk bij de Katharen, nee de Heilige Graal is iets totaal anders! Het is jouw lichaam dat je voertuig is van je ziel. Het is de kelk boven je kruinchakcra waarin het Heilige Licht je lichaam binnenstromen kan, tenminste, als je al je blokkades opgeruimd hebt. Natuurlijk en logisch, de heilige symboliek die aan ons doorgegeven is, is metafysisch, dan kan de Heilige Graal geen stoffelijk voorwerp zijn of een bloedlijn van Jezus Christus. Ieder mens moet de Heilige Graal zelf vinden door meditatie en stilte. Als de graal gevonden is en geen blokkades meer tegen komt in het lichaam, kan de goddelijke energie en het goddelijke licht het lichaam instromen en verlichten, lichter maken, transformeren. Dit is de goddelijke genade waar je recht op hebt als goddelijk kind van goddelijke Ouders.

 

EEN MUST………

Dit boek is een must voor mensen die het spirituele pad bewandelen en dreigen vast te lopen of vastgelopen zijn, ondanks hun spirituele vooruitgang van de laatste jaren.  2012 was een hoogtepunt en het lijkt – en ik zeg met opzet: het lijkt! – alsof alles gestopt na 21-12-2012. Niets is minder waar, het gaat door! De volgende stap op het pad kan en mag gezet worden, maar wel samen met het goddelijke licht dat via jou door wil breken en door zal breken in de wereld. MOOI!

  

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html