Ontdek het Leven

 


De Grote Transformatie

 

Lee Carroll met Kryon

Tom Kenyon & Judi Sion met de Hathors & Maria Magdalena

Patricia Cori met de Hoge Raad van Sirius

Redactie Martine Vallée 


INTRODUCTIE

De Grote Transformatie brengt veel bronnen van belangrijke informatie bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf, en de evolutie van bewustzijn die plaats vindt tot het jaar 2012 en daarna. De Grote Transformatie is een voortgangsrapportage uit het kwantumveld en de boodschappen zijn positief. Kryon zegt: ‘Je hoeft slechts met een spirituele intentie aanwezig te zijn, en het DNA kwantumveld zal geactiveerd worden in je lichaam’. Nog tijdens ons leven kunnen wij meer veranderingen verwachten dan ooit tevoren, zelfs in het Midden-Oosten. En Kryon voegt daaraan toe: “God is geen controlerende macht. Kijk naar de liefde in de dingen”.


Tom Kenyon, die de Hathors channelt, brengt ons in herinnering dat ‘het de aandacht voor een gebeurtenis is, die iets in ons bewustzijn brengt’. Over channeling zegt hij: “vanuit een oogpunt van neuropsychologie is gechannelde informatie niets anders dan een bijzondere uiting van de mogelijkheden van onze hersenen, van onze geest”. De Hathors hebben een boodschap voor wat nu is en wat er gaat komen die zo simpel is dat we het zijn vergeten: zoek een manier om je leven te leven in vreugde en geluk.


Patricia Cori, die informatie van de Hoge Raad van Sirius doorgeeft, herinnert ons dat de toekomst nooit vast ligt en het verleden een illusie is – en voor iedereen anders.


De Grote Transformatie is een reisverslag over de versnelling van het kosmische bewustzijn waar de Maya’s, de oude Egyptenaren, de Hopi, en vele anderen over vertellen. Deze bekende auteurs werken al vele jaren in het veld. Hun doorgevingen zijn authentiek en deskundig, en ze bieden praktische instructies over wat je kunt doen om een nieuwe wereld te creëren. Tot zover de informatie op de achterkant van het boek

 

SUCCES GEGARANDEERD

Ik houd van gechannelde boeken en teksten, tenminste meestal. Het is vaak duidelijk te merken dat de informatie die door een medium doorkomt van een hogere orde is dan de aardse. De Grote Transformatie is ook een boek dat ik met veel plezier gelezen heb en er stond een stukje informatie in dat ik even met jullie wil delen. Het is afkomstig van De Hathors en het gaat over empathie. Tijdens het spirituele evolutieproces worden je mentale en zintuiglijke eigenschappen verfijnd. Je krijgt een groter emotioneel bewustzijn, je wordt heldervoelend. Je kent wellicht de helderziendheid en helderhorendheid, maar je staat er misschien niet bij stil dat je in het spirituele proces ook heldervoelend wordt. Het betekent dat je meer voelt, veel meer, dan mensen die zich niet met de ontwikkeling van hun bewustzijn bezighouden. Heldervoelende mensen hebben de capaciteit om fysiek dingen aan te voelen die van spirituele aard zijn, het is onder meer het aanvoelen van de emoties van anderen.

 

MOEILIJK

Omdat de tijden zo verwarrend zijn, heerst er veel angst in de wereld en een heldervoelend mens pikt deze angsten overal op. Dit kan grote gevolgen hebben, want hoe scheid je de gevoelens van anderen van die van jezelf. Het is nodig dat je de baas bent over je eigen domein en je eigen grenzen stelt ten opzichte van de mensen om je heen. Wat betekent dit allemaal. Wel, het houdt in dat liegen onmogelijk gaat worden, omdat heldervoelende mensen absoluut zeker zullen weten dat er gelogen wordt.

 

TIPS

Hoe leer je je heldervoelendheid beheersen en hoe kun je er mee omgaan, want heldervoelende mensen hebben hun deuren en ramen wijd open staan en alles kan door die deuren en ramen naar binnen. Aangezien onze huidige tijd als zeer giftig wordt omschreven door de Hathors, is het niet verstandig om je ‘huis’ open te laten staan. Jij mag jouw ‘ huis’  sluiten als jij dat nodig vindt, ook al druist dat tegen je hele wezen in. Je moet giftige situaties leren herkennen en mensen die niet goed voor je zijn, want ze brengen negatieve energie in je lichaam. Het advies is om denkbeeldig alle ramen en deuren te sluiten, de voordeur, de achterdeur en de kelderdeur en als er iemand aanklopt, moet je eerst goed kijken wie het is. Je moet leren je eigen emoties te voelen en te volgen en je hart te openen, maar ook goed uit te kijken wie wil inbreken in je huis. Wanneer je je bewust wordt van dit proces ben je weer voor een deel Meester geworden.

 

KLEIN BEETJE

Uiteraard beslaat het bovenstaande maar ongeveer twee bladzijden uit het boek en bevat het veel meer prachtige informatie over 2012 en daarna. Het is beslist een aanrader om te lezen, want het brengt je weer een stukje dichter bij Huis.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html