Ontdek het Leven

 


De Akasha Ervaring

Ervin Laszlo


INTRO

Het gevoel dat we onderling en met het universum verbonden zijn is niet nieuw. Traditionele volkeren waren zich bewust van immateriële connecties en ze maakten deel uit van hun dagelijks leven. De moderne wetenschap ontkent deze connecties en gelooft alleen in dat wat zichtbaar is of wetenschappelijk bewezen. Twintig vooraanstaande deskundigen op het terrein van psychiatrie, natuurkunde, filosofie, antropologie, bijna-doodervaring en spiritualiteit vertellen over hun ervaring en interactie met het kosmisch geheugenveld. Hun ervaringen worden nu ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit verleden, heden en toekomst. Op dit moment neemt de frequentie en sterkte van de Akasha-ervaringen toe. Zij zijn onderdeel van een grootschalige evolutie van het menselijke bewustzijn.

BOODSCHAP

Wat de metafysische deskundigen ons willen vertellen is, dat wij ons kunnen afstemmen op het veld van alle mogelijkheden. Maar, om er ook gebruik van te kunnen maken en eruit te kunnen putten vereist meer dan alleen het leggen van een verbinding met het veld. Het vereist vooral bewustzijn en een daarbij behorende levenshouding. Het is niet voldoende dat je weet dat het veld er is, of dat je informatie uit het veld krijgt. Het is de houding dat je al bent waar je om vraagt. Door te geloven in de mogelijkheden en je daar ook alvast naar gaan gedragen, roep je meer op van hetzelfde, wat je uitstraalt komt naar je terug en vermeerdert zich. Dit geldt zowel voor positiviteit als negativiteit. In het boek wordt door deskundigen duidelijk gemaakt dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat je wel of niet aantrekt. Tevredenheid en dankbaarheid zijn belangrijke sleutels in dit proces: door dankbaar en tevreden te zijn met wie je bent en wat je bent, trek je meer situaties aan waarin je nog meer tevreden en dankbaar kunt zijn.

VOORBEELD

Een voorbeeld voor veel mensen is het aantrekken van geld, maar dat voorbeeld wil ik dit keer niet gebruiken. In plaats daarvan neem ik tijd en rust: stel je voor dat je systematisch het gevoel hebt dat je tijd en daardoor rust tekort komt. Het eerste dat je moet doen is je situatie onder de loep nemen. Iedereen heeft evenveel tijd, maar de invulling daarvan is voor elk mens anders. Het is de manier waarop je met je tijd om gaat die je leven en de situaties daarin bepaalt. Als je het gevoel hebt dat je tijd tekort komt, dan straal je dat uit naar het Akasha veld en van hieruit krijg je het bericht: ‘Zo is het!’. Het veld bevestigt wat jij uitstraalt en brengt je meer van hetzelfde. Het zou zinvoller zijn om je leen eens onder de loep te neme en te kijken of je de dingen doet die je echt blij maken. Moet je wel zoveel of leg je jezelf alles op? Gun je jezelf de rust die je zo hard nodig hebt? Wat gebeurt er als je rust neemt? Wat gebeurt er  als je gedwongen wordt rust te nemen? De achterliggende emotie is angst: je bent bang dat je je leven niet meer onder controle hebt als je alles wat je moet doen c.q. wilt doen niet af krijgt. Wat gebeurt er als je de controle over je leven los laat? Pas dan kan het veld je allerlei mogelijkheden en kansen laten toestromen van dingen die je echt graag wilt doen.

MOOI BOEK

De Akasha ervaring is een prachtig boek dat je ervaringen laat zien van mensen die hebben geleerd gebruik te maken van het Veld. Ook jij hebt deze mogelijkheid. Geloof het en je zult het ervaren. 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html