Ontdek het Leven

  CENSUUR – WAT U NIET MAG WETEN OVER UW GEZONDHEID

  Dr. GÁBOR LENKEI

INTRODUCTIE

Waarom leven we maar half zo lang  als we zouden moeten?

Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen honderd jaar?

Wie vormt onze opvattingen over gezondheid?

Wie houdt de meest belangwekkende wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom?

Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte?

Wat zijn de voornaamste oorzaken van gewichtstoename?

Wie hield de behandeling voor kanker geheim?

Weet U hoe gemakkelijk het is om gezond te blijven?

Dr. Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch verminderde. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor Uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de zorg-industrie. De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er momenteel alles aan om Dr. Lenkei’s conclusies te ridiculiseren en te ontkennen. En om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen, hebben ze onwetende mensen nodig. Lees zijn boek en wees geïnformeerd.

Tot zover de informatie op de achterkant van het boek.

INTERESSANT STANDPUNT

In het boek wordt gesteld dat door onderzoek is gebleken dat de farmaceutische industrie veel baat heeft bij zieke mensen. Deze uitkomst is niet zo verwonderlijk. Net zoals de wapenhandel baat heeft bij conflicten en oorlog, heeft de farmaceutische industrie baat bij het verkopen van medicijnen. Een gezonde wereldbevolking betekent verlies en beperking van de omzet. Dat de farmaceutische industrie er alles aan doet om zoveel mogelijk medicijnen te verkopen is wel een ander uitgangspunt dan te proberen zoveel mogelijk zieke mensen te genezen. Veel geneesmiddelen werken symptoombestrijdend en niet genezend. Als men mensen wil genezen, zal men de doelstelling moeten veranderen en zich meer moeten richten op de mens als holistisch wezen.

TEKORTEN

De auteur stelt dat veel ziektes veroorzaakt worden door tekorten in ons lichaam. Ons lichaam heeft vitamines, mineralen en sporenelementen nodig en die zitten onvoldoende in onze huidige, verarmde voedingsmiddelen. Zelfs wanneer je gezond eet is het niet mogelijk alle voedingsstoffen dagelijks binnen te krijgen, omdat onze voeding kwalitatief verarmd is.

CODEX ALIMENTARIS of VOEDINGSCODE

De Voedingscode is de norm die vastgesteld is voor supplementaire stoffen die we elke dag nodig hebben. Wij kennen die code als de vermelding op de verpakkingen ADH – de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Deze ADH is veel te laag vastgesteld, men heeft veel meer vitamines, mineralen en sporenelementen nodig dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. De hoeveelheden kun je niet meer binnen krijgen door middel van je voeding. Daarvoor heb je supplementen nodig.

WERELDORDE

De vraag is wie de ADH vast stelt; zijn dit de mensen uit de farmaceutische industrie die baat hebben bij ernstige tekorten in onze voeding? Reguleren zij de markt om ervoor te zorgen dat we massaal ziek worden, zodat zij hun medicijnen kunnen slijten? In dit boek wordt gesteld dat dit wel degelijk zo is en dat deze invloed veel verder reikt dan wij ook maar enigszins kunnen beseffen. Wij zijn overgeleverd aan een aantal grote bazen die alles wat niet past bij hun doelstelling om medicijnen te kunnen verkopen proberen onder de voet te lopen.

SCHOKKEND

Tegenwoordig zijn er al voedingscoaches die met cliënten de supermarkt ingaan om hen te leren goede voeding te kopen. Dit is toch schokkend te noemen, als je bedenkt dat je in een winkel vol voedsel met een coach moet gaan speuren naar producten die goed voor je gezondheid zijn. Hoe ver zijn we afgedwaald………… Je zult trouwens maar weinig voedingsmiddelen vinden die nog gezond zijn, alles staat bol van de geur-, kleur- en smaakstoffen, chemische stoffen die slecht door je lichaam afgebroken worden. Wanneer op een verpakking bijvoorbeeld staat dat er geen suiker toegevoegd is, let dan eens op de zoetstoffen die toegevoegd zijn, bijvoorbeeld aspartaam, dextrose, fructose, sacrose en/of nog een heleboel andere soorten zoetstoffen.  Dit zijn chemische zoetstoffen die net zo door je lichaam herkend worden als zoetigheid als geraffineerde suiker, met de kanttekening dat suiker wel een natuurlijk product is en waarschijnlijk zelfs beter voor je gezondheid dat chemisch poeder.

Ook schokkend is het om te lezen dat de farmaceutische industrie een gat in de markt heeft ontdenkt om hun omzet te vergroten. Kinderen hebben wereldwijd massaal medicijnen voorgeschreven gekregen voor ADHD, een aandoening die zo’n vijftien jaar geleden praktisch onbekend was: je had drukke kinderen, en dat was het. Nu slikken wereldwijd enorme aantallen kinderen Ritalin of aanverwante medicijnen. Wellicht is het beter eerst naar de voeding van de moeder tijdens de zwangerschap te kijken en naar de voeding van het kind zelf. Misschien komt men tot de ontdekking dat suikers en chemische zoetstoffen veel invloed hebben op het gedrag van kinderen. Misschien moeten we wel terug naar één snoepje, in plaats van een zak vol. Misschien moet we energydrankjes wel verbieden na de alcohol en het roken.

GOED BOEK

“Censuur”  is een heel goed boek als je meer wilt weten over de invloed van bovenaf op je gezondheid, je zult versteld staan hoe de maatschappij geregeerd wordt door enkele mensen die baat hebben bij zieke lichamen, hun invloed op de voedingsmiddelen industrie en op de Codex Alimentaris.

Zorg goed voor jezelf!

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html