Ontdek het LevenAan de oevers van de Piedra .......

Paulo CoelhoINTRODUCTIE
Tijdens een reis van een week door de Pyreneeën ontmoet Pilar, een studente uit Barcelona, een jeugdvriend van wie zij altijd is blijven houden. Deze vriend koestert gelijke gevoelens voor haar, maar zijn probleem is dat hij op het punt staat zich tot priester te laten wijden.

 

Via  deze aangrijpende liefdesgeschiedenis toont Coelho de vrouwelijke kant van God. Dit prachtige boek werpt een ander licht op de kracht van de liefde en de ervaring van het spirituele.

 

MOOI

Zoals alle boeken van Paulo Coelho bijzonder zijn, geldt het ook voor dit boek. Coelho weet telkens weer een bijzonder boek te schrijven dat boeit en diep spiritueel is. Het is gewoon jammer dat het uit is en je  neemt je elke keer weer voor om het boek later nog eens te lezen op diepere lagen in het geschrevene te ontdekken.

   

Ook dit boek heeft onverwachte wendingen en beslist een verrassend einde. Een heerlijke roman over moeilijke keuzes in het leven en er achter komen dat wat je ook kiest het de juiste beslissing is voor jou op dat specifieke moment  in je leven.

  

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html