INSPIRATIE

Ontdek het Leven

OVER ONS

 
PYTS BOSCHMA

De 'owner at' Millio, Nieuw Spirit en Millio Diensten is Pyts Boschma, sinds 22 jaar actief in de Nieuwe Spiritualiteit als Lichtwerker en Spiritueel Leraar en volledig onafhankelijk spiritualist. 

Tijdens haar theologiestudie kwam ze in aanraking met de denkwijze van de Nieuwe Spiritualiteit en na het lezen van honderden spirituele boeken kan ze met recht een Spiritueel Leraar genoemd worden. 

Zij is geestelijk hulpverlener en docent (gediplomeerd), schrijver, recensent voor diverse uitgeverijen, Akasha-reader, spreker en geeft diverse workshops op spiritueel gebied.

Op deze website is alles door haar samengesteld en/of geschreven: recensies, artikelen, teksten, de eerste acht hoofdstukken van Een Cursus in Wonderen in toegankelijke taal, de boeken en cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en alles wat tot geestelijke wijsheid en inspiratie dient. 

Ze staat in verbinding met schrijvers zoals Neale Donald Walsch, Christoph Fasching, Paul Ferrini en Deepak Chopra, Marja Ruiterman, Geert Kimpen en nog vele andere. Daarnaast is ze één van de oprichters van de oorspronkelijke gesprekmetgod website en van het Humanity's Team Nederland. 

 

Heb je een vraag aan haar mail dan naar nieuwespiritualiteit@outlook.com  of info@millio.nl 

 

 www.nieuwspirit.nl is een onderdeel van Millio, de website www.millio.nl biedt mooie cursussen aan op het gebied van spirituele groei, zelfontwikkeling, zelfbewustzijn, contact met je engelen en nog veel meer. 

 

Millio geeft ook enkele prachtige spirituele e-books uit, waaronder Lichtmens en Lichtmeesters, die gechannelde boodschappen van Aartsengel Michael bevatten.


Daarnaast heeft Millio enkele mooie e-books beschikbaar die zogenaamde verboden vruchten zijn, deze boeken zijn gebaseerd op de spirituele principes liefde, kracht, eenheid, aantrekkingskracht, gecombineerd met passionele, erotische scenes waarin de liefde en eenheid van de hoofdpersonen tot expressie wordt gebracht.  

Op MILLIO DIENSTEN vind je informatie over Akasha readings, hulpverlening en workshops.


Voor vestigingsadres, KvK nummer, BTW-nummer en overige gegevens kun je contact opnemen met info@millio.nl. In verband met fraude met dit soort gegevens vermelden wij dit niet meer op de website. 

 

 

  Sitemap: 

 


 


 


 

 

 

  

 

 

 

7082

 

google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html