INSPIRATIE

Ontdek het Leven

Het Experiment 


MILLIO

 

Maxx, een roodharige schoonheid, bezoekt een seminar maar is nauwelijks geboeid door het aanbod van lezingen en workshops. Ze besluit om de resterende dagen door te brengen met het schrijven van haar intrigerende boeken. Er is nog één lezing die ze wil bijwonen, die van een Franse professor in de kwantumtheorie.

Geoffrey, professor in de kwantumtheorie aan de Universiteit van Parijs, komt een dag te vroeg aan bij het conferentiecentrum waar hij zal spreken op het seminar. Hij heeft besloten om een aantal weken vakantie te koppelen aan zijn verblijf. Op het terras ziet hij een prachtige, roodharige vrouw zitten. Er gebeurt iets totaal onverwachts waardoor hij op een verrassende manier met haar kennis maakt.

Na hun turbulente ontmoeting volgen de gebeurtenissen elkaar in razend tempo op. Het blijkt dat Maxx en Geoffrey op een manier tot elkaar toegetrokken worden die buiten hun invloed ligt. Binnen de kortste keren hebben ze samen veel obstakels op hun weg op te ruimen, maar de magnetische aantrekkingskracht doet z’n werk….


 

 

Lees de download bij Verboden Vruchten Je kunt het boek Het Experiment alvast reserveren. Vul hieronder het contactformulier in en laat je email adres achter.  google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html