Ontdek het Leven

MICHAEL ANTHONY

is een teammember van Nieuw Spirit, hij is afkomstig uit New York en maakt prachtige video's over spirituele onderwerpen. 

Hieronder vind je een aantal die hij inmiddels gepubliceerd heeft en er zijn er nog veel in progress.

Je kunt je abonneren op de video's van Michael op YouTube - OUR Everyday lives

 

Heb je vragen over de filmpjes? Mail dan naar info@millio.nl en vermeld duidelijk om welk filmpje het gaat. 

THE AWAKENING - LICHTWERKERS EN LICHTSTRIJDERS . Jazeker, we zijn  lichtmensen, lichtstrijders, lichtwerkers. Over de hele wereld vechten we voor het Licht en het Licht is altijd sterker dan de duisternis. Onze wapens zijn liefde, geduld, empathie, begrip, een luisterend oor en aandacht geven. We zullen met elkaar de wereld veranderen. De mensheid ontwaakt uit haar geestelijke slaap en ontdekt dat een andere manier van samen leven, werken, zijn mogelijk is. Een prachtige video van Michael waarin hij uitlegt hoe dit ontwaken van de mensheid in z'n werk gaat en een oproep aan alle lichtwerkers om zich te verenigen.  11.11 – De betekenis van dubbele getallen. Michael legt precies uit dat de dubbele getallen tekens op je spiritueel pad zijn. Elk dubbel getal heeft een eigen betekenis. Je kunt een uitleg over alle andere dubbele getallen vinden onder het menu item Artikelen – Over Getallen. Het is belangrijk dat je leert de boodschappen van je begeleiders te herkennen, ze wijzen je de weg en maken het leven gemakkelijker. Zo is het jaar 2019 een 12 jaar – het getal van de nieuwe mens is 12. Dit zijn belangrijke dingen om te weten en te onthouden.

 


THE WHITE SUN - Onlangs gaf ik een lezing over de kosmische invloeden op HSP-ers, hoog sensitieve personen. Ik benoemde het feit dat de zonnen - sterren - in het universum de kosmische energie doorgeven. Zij zijn het licht van het universum. Niet alleen geven zij kosmische energie door maar ook bewustzijn. Michael benoemt heel duidelijk dat de kleur van de zon veranderd is, was het licht van de zon vroeger geel, nu is het wit, het is helderder dan het ooit was. Er is een verhoogde energie in de zon voelbaar en merkbaar en het is zelfs te zien aan de kleur van het licht van de zon. Er gebeuren momenteel mooie dingen op menselijk niveau, er is van alles gaande in het universum. Ons bewustzijn - ons licht - wordt verhoogd. Je kunt je abonneren op de video's van Michael via YouTube: Our Everyday Lives. 

DE SCHUMANN RESONANTIE is het elektromagnetisch spectrum in de aardatmosfeer. Dat de aarde een hartslag heeft is in de jaren ’60 van de vorige eeuw wetenschappelijk aangetoond. De Schumann Resonantie heeft invloed op levende organismes, in het bijzonder op de hersenen. De ionosfeer van de aarde is positief elektrisch geladen, terwijl het oppervlakte van de aarde een negatieve lading heeft. Deze spanning wordt ontladen door onweer, met name de bliksem. De trilling van de aarde lag rond 1900 rond 6-8 Hertz (Nikola Tesla). Dit bleef gelijk tot de jaren ’90, waarna de frequentie begon te stijgen, de activiteit van de zon heeft hier invloed op. De frequentie is nu 18-20 met pieken van 24 Hertz. Dit veroorzaakt bij mensen klachten zoals stress, angst, geheugenmoeilijkheden, nervositeit en slaapproblemen. Je kunt je abonneren op de video's van Michael via YouTube - Our Everyday Lives. AARDEN IN DE NATUUR - Michael legt uit wat het belang van de natuur is op de gezondheid van mensen. Je kunt je abonneren op de video's van Michael via YouTube - Our Everyday Lives 

HOGERE ENERGIE - wees je bewust van de hogere energie of het bewustzijn dat uit het universum naar je toekomt. Blijf gefocust op deze hogere trilling, vermijd negativiteit en richt je aandacht op nieuwe ontmoetingen, nieuwe mensen en nieuwe situaties die je leven mooier zullen maken als je er aandacht aan geeft. Wees alert, let goed op wat er om je heen gebeurt en laat je niet meer in met mensen of situaties die je omlaag trekken. Wees je bewust van de hogere energie die je frequentie verhoogt. Je kunt je abonneren via YouTube - Our Everyday Lives

  DANKBAARHEID - een houding van dankbaarheid zorgt ervoor dat je leven gemakkelijker wordt. Zelf voor moeilijke tijden kun je - vaak achteraf - dankbaar zijn omdat ze je toch veel mooie dingen gebracht hebben en omdat je door de moeilijkheden het hoofd te bieden sterker en wijzer bent geworden. Wees dankbaar voor alle mensen die je steunen en helpen, wees dankbaar voor alles dat je hebt, wees dankbaar voor het leven dat door je stroomt. Leef je leven in eenheid met anderen, iedereen is een mens van de Aarde en iedereen wil graag gelukkig zijn. Je kunt je abonneren  op de video's van Michael via YouTube - Our Everyday Lives


 I AM - IK BEN - Dit zijn de twee krachtigste woorden die er zijn! Zeg: ik ben sterk - ik ben blij - ik ben gelukkig en vooral - ik ben uniek. Gebruik altijd positieve uitdrukkingen en woorden. Je bent een oneindig wezen die een menselijke ervaring hier op aarde doormaakt. Je hoeft niemand anders te zijn. Ga in je kracht staan, je bent perfect.  Je kunt je abonneren op de video's van Michael via YouTube - Our Everyday Lives.  


CONSCIOUSNESS - BEWUSTZIJN. De energie van het universum is bewustzijn en deze universele energie biedt je oneindige mogelijkheden en keuzes. Bewustzijn is informatie en licht, duisternis is het ontbreken van licht en dus van de juiste informatie. Bewuste mensen bezitten informatie, kennis om op Aarde te kunnen leven. Iedereen kan bewust worden en een groter bewustzijn ontwikkelen, de bewustzijnstrilling verhogen door kennis en daarmee de elektromagnetische aantrekkingskracht van universeel bewustzijn vergroten.  Je kunt je abonneren op de video's van Michael via YouTube - Our Everyday Lives  MERCURY RETROGRADE - Mercurius draait met een grote snelheid om de zon. Maar drie keer per jaar trapt Mercurius op de rem (stationair) en glijdt hij vervolgens traag achteruit door het universum. Na ruim drie weken draait hij weer terug en pakt hij zijn volle snelheid vooruit weer langzaam op. Dat gebeurt niet echt, maar dat zou zo lijken als we Mercurius vanaf de aarde zouden observeren. De aarde haalt Mercurius dan als het ware op een bepaald punt in, waardoor Mercurius achteruit lijkt te gaan. In de astrologie heet dat 'Mercurius retrograde'. Tijdens deze periodes ervaren we alles wat met de energie van Mercurius te maken heeft sterk vertragend. Ook wij lijken ons om te keren om op veel (gedane) zaken en afspraken terug te komen en meer in ons zelf te keren, wat onder andere de communicatie toch wat lastiger maakt. Met veel onrust tot gevolg. Michael legt het haarfijn uit. Je kunt je abonneren op de video's van Michael via You Tube - Our Everyday Lives.


 
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html