Ontdek het Leven

 


TIEN LESSEN VAN DE ENGELEN

1.            LEEF VOLLEDIG

Spendeer je tijd aan activiteiten die in overeenstemming zijn met je hoogste intenties. Laat die zaken los waar je intuïtie je aanmoedigt om je over te geven. Deze zaken mogen dan of geheeld worden, zodat je er met vreugde aan kunt denken, of gemakkelijk verdwijnen. Vertrouw op je hart, je kunt veilig werk afstaan dat niet overeen komt met je echte interesses.

2.            ER IS ALLEEN ‘NU’

Je bent compleet en heel op dit moment. Kijk niet naar wat morgen zal brengen, dit geeft aan dat je nu niet perfect bent of dat je iets tekort komt en dat je pas heel bent als er iets van buitenaf in je leven komt in de toekomst. Maak elke dag een lijstje van dingen waar je dankbaar voor bent.

3.            ELK CONFLICT BESTAAT IN JE GEDACHTEN

Elk conflict wat je ziet of ervaart in de buitenwereld is een projectie van je ego. In werkelijkheid is de wereld volmaakt in vrede en jij projecteert je angst voor vrede op de wereld. Je wilt je innerlijk conflict niet oplossen, maar je wilt wel dat het vanzelf weg gaat. Dus projecteer je het op anderen en denkt je dat zij diegenen zijn die dit ongemak veroorzaken. Andere mensen zijn neutraal, schone leien en jij kleurt ze met je eigen mening en definities. Dan reageer je op ze alsof deze meningen en definities waar zijn. Omgekeerd behandelen mensen jou op een manier die jij verwacht.

4.            ZUIVER JE VOEDING

Alle voeding heeft vibraties en jij wilt zo hoog en fijn mogelijk vibreren. Eet vers fruit en groente, noten en zaden die de hoogste trillingsfrequentie hebben. Vermijd vlees en zuivel, alcohol en suiker. Neem geen energiedrankjes, het zorgt ervoor dat je niet meer kunt luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Als je iets eet dat niet zo gezond is, geniet er dan ook volledig van.

5.            GEEF GRATIS

Laat de resultaten die je verwacht van het geven los. Je zult resultaat krijgen van het geven, dat is de universele wet. Maar, het resultaat kun jij niet bepalen. Daar komt bij dat, wanneer je iets terug verwacht als je iets geeft, dan heb je in werkelijkheid niets gegeven.

6.            BRENG TIJD DOOR IN DE NATUUR

Geluiden en geuren van de natuur zijn niet zichtbaar, daarom brengen zij je gedachten naar de onzichtbare werelden. Er zijn mogelijkheden om te helen in de natuur. Je kunt ook in contact komen met de engelen door de schoonheid van de natuur te zien. Door met planten en bloemen te werken blijf je in contact met de aarde.

7.            MAAK JE LOS VAN DE MATERIE

Geniet van de dingen die je hebt, maar raak er niet aan gehecht. Maak je niet druk over bezit, status of aanzien. Ze horen bij de wereld, niet bij de geest. Beoordeel nooit mensen op wat ze hebben, kijk alleen naar wat ze zijn.

8.            OORDEEL NIET

Je oordeelt over anderen om jezelf te beschermen, om ze van je weg te houden zodat ze niet te dichtbij zullen komen en je pijn zullen doen. Maak je niet te druk om je veiligheid, je bent veilig. Je trekt naar je toe waar je aan denkt.

9.            HET IS DE GEDACHTE DIE TELT

Als je een liefdeloze gedachte hebt, jaloers bent of bezorgd, dan voel je pijn. Je bent bewustzijn en voelt letterlijk de effecten van waar je bewustzijn zich op richt. Je wilt geen pijn. Kies er daarom voor om liefdeloze gedachten over te dragen aan het licht.

10           GEEF ALLES AAN GOD

Zoek geen verheerlijking voor jezelf en verheerlijk ook geen andere mensen. Geef alle glorie aan God, want dan geef je glorie aan de eenheid. Door God te verheerlijken, ga je aan je ego voorbij en blijf je in God.

Bron: Doreen Virtue 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html