Ontdek het Leven

 THE SECRET OF SUCCES

Alles krijgen wat je wilt: geluk, gezondheid en rijkdom. Een illusie? Niet als je de geheimen van The Secret kent. Een tipje van de sluier:


Het STAPPENPLAN IN HET KORT

VRAAG

Met onduidelijke of vage berichten bereik je niets. Bedenk dus goed wat je wilt en vraag erom. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want waar gaat het echt om? Als je een miljoen wilt, is het misschien de behoefte aan veiligheid of vrijheid. Één keer vragen is overigens genoeg.

GELOOF

Vertrouw erop dat het komt. Natuurlijk krijg je salarisverhoging.

ONTVANG

Dit is geen kwestie van wachten en je handje ophouden. Je moet wel wat doen. Stel je voor hoe het voelt als je hebt waar je om gevraagd hebt. Wat gaat er door je heen als je in je nieuwe huis woont of in dat maatje 36 past?


Geheim 1: wet van de aantrekkingskracht

Je denkt vaak aan de dingen die je niet wilt en dan gebeuren ze juist. Je grootste angst wordt vaak werkelijkheid, omdat je al je energie erin stopt. Je gedachten krijgen als het ware vorm. Denk voortaan alleen maar positief. De wet van aantrekkingskracht is krijgen waar je om hebt gevraagd. Simpel toch?


Geheim 2: visualiseren is realiseren

Visualiseren is krachtig gefocust denken in beelden. De dingen die je wilt, trek je aan door beelden in je geest te vormen. Je ziet jezelf al zitten met die nieuwe baan. Laat dat tot in het diepste van je bewustzijn doordringen. Maar alleen denken of visualiseren is niet genoeg. Je moet tot in je vingertoppen voelen dat je het al hebt of er al bent. Belangrijk is dat je daar ook dankbaar voor bent. Tel je zegeningen, dan laat je je energie de goede kant op stromen.


Geheim 3: stop met klagen

Ja, dan kun je denken: gemakkelijk gezegd, ik sta in het rood, ik ben dertig kilo te zwaar en mijn vriend is er vandoor. Het is lastig om niet te klagen. Maar je zendt toch de verkeerde signalen uit. Praat je veel over je problemen, dan zullen ze niet weggaan en zelfs erger worden. Je voedt ze. Denk anders en geloof erin: ik heb geld genoeg en ik visualiseer een slank lichaam naast die leuke vent, bijvoorbeeld.


Geheim 4: creëer je eigen geluk

Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw geluk, niemand anders. Neem dus het heft in eigen handen. Doe alleen dingen die jou een positief gevoel geven, dan ben je ook goed voor je omgeving. Dat wat je geeft, krijg je terug. Hou van jezelf en van de mensen in je omgeving en je krijgt het in veelvoud terug. Dat klinkt klef, maar het werkt wel.


Geheim 5: draai alles om

Denk wat je wilt in plaats van wat je juist niet wilt. Zeg niet: “Ik heb geen tijd”, maar “Ik krijg mijn werk best af”. Dat creëert tijd.


Geheim 6. Geef stress geen kans

Stress is funest. Stress begint met één negatieve gedachte en het gevolg is dat je er ziek van wordt. Ben je ziek, dan denk je eraan en praat je erover. En daar word je nog zieker van. Denk jezelf gezond. Ban alle negatieve gedachten uit je hoofd en visualiseer dat je gezond bent. En lach zoveel en zo vaak mogelijk.


Geheim 7: verzetten heeft geen zin.

Moeder Teresa kende het geheim. Ze zei: “Ik zal nooit aan een anti-oorlogsdemonstratie meedoen. Wel aan een vredesdemonstratie”.  Als je je tegen iets verzet, dan trek je het juist aanricht je dus niet op het slechte, maar op het goede.


Geheim 8: voel je het al?

Plas je tijdens het lezen van deze geheimen in je broek van het lachen? Denk je dat het allemaal niet kan? Dan lukt het ook niet. Het gebeurt pas als je het echt gelooft en het ook voelt.


Bron: Veronica Magazine en The Secret

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html