Ontdek het Leven

 


SYMPTOMEN VAN VERLICHTING

Fysiek

 

 • Door de signalen die je lichaam geeft, zul je gaan beseffen dat er iets in je verandert. Het zijn signalen die zich als vage en onverklaarbare klachten manifesteren.
 • Er zullen veranderingen zijn in je eetlust en je spijsvertering. Dit varieert van het niet verdragen van bepaald eten tot hongergevoelens. Je hebt trek in eten dat je nooit lekker gevonden hebt en trek in proteïnerijk voedsel zoals vis, eieren en melk.
 • Het kan zijn dat je vermoeid bent en een grote behoefte aan slaap hebt.
 • Je kunt pijntjes en ongemakken in het algemeen hebben, zonder dat je echt ziek bent, soms hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, misselijkheid, enz.
 • Je kunt het moeilijk vinden om je ogen op één punt gericht te houden, bijvoorbeeld met lezen. Dit is geen constante verandering, maar verschilt van dag tot dag.
 • Je kunt veranderingen hebben in je ademhaling, zoals bijvoorbeeld moeite hebben met diep ademhalen, zonder oorzaak buiten adem zijn en je kunt incidentele hartkloppingen hebben.
 • Je kunt druk op je hoofd hebben of hoofdpijn, soms in combinatie met neusverkoudheid die per dag wisselend is.
 • Je kunt plotselinge kiespijn hebben die ook snel weer verdwijnt.
 • Je kunt diarree hebben of verstopping of een combinatie daarvan met winderigheid.
 • Je kunt last hebben van duizeligheid, desoriëntatie of zweverigheid.
 • Je kunt last hebben van gewichtstoename, vooral bij vrouwen rond de buikstreek.
 • Je kunt pijntjes hebben in je chakragebieden

Bij je stuitbotje

Lage rugpijn of buikpijn

Maagpijn

Hartkloppingen of steken

Keelpijn

Pijn voor in je hoofd

Pijn in het hoofd bij je kruin

Deze pijntjes komen vooral ’s ochtends voor, ze trekken vaak in de loop van de dag weer weg.

Je kunt last hebben van hormonale wisselingen

Bloedsuikerveranderingen

Temperatuurswisselingen

Let op: deze symptomen zijn voor de ‘normale’ medische wereld onverklaarbaar en reguliere medicatie werkt ook niet bij deze klachten. Als je echter de noodzaak voelt om naar een dokter te gaan om lichamelijke oorzaken uit te sluiten voor je gemoedsrust, dan moet je dat beslist doen!


Mentaal en emotioneel

 

 

· Je kunt het gevoel hebben dat je niet meer bij de wereld past en bij de mensen om je heen, gecombineerd met een vredig gevoel.

 

·    Je kunt het gevoel hebben dat je onzichtbaar bent, alsof andere mensen door je heen kijken of je niet zien – vooral bij vreemden op drukke plaatsen.

 

· Je kunt sterke gevoelens hebben van alleen zijn, je geïsoleerd voelen, zelfs te midden van andere mensen.

 

·   Je kunt golven van emotie ervaren, bijvoorbeeld huilen zonder aanwijsbare reden. Er kunnen zich ook onverklaarbare woede uitbarstingen over de wereld voordoen. Het zijn geen persoonsgerichte gevoelens, maar er kan wel een persoon zijn die dit open breekt.

 

·  Je kunt het gevoel hebben dat de wereld onwerkelijk is, zonder dat je een verklaring hebt voor deze gevoelens.

 

·  Je kunt het gevoel van versnelling van de tijd hebben of het gevoel dat de tijd niet bestaat.


Sociaal

·        Je kunt het gevoel hebben dat je geen echt contact met anderen hebt, alsof er een onzichtbare muur tussen jullie zit. Je probeert wel contact te leggen, maar het lijkt wel of ze je niet horen. Je kunt ook het gevoel hebben dat anderen je energetisch wegduwen, alsof het contact dat je met hen probeert te leggen weerstand opwekt, zelfs bij totaal onschuldige opmerkingen.

·        Je kunt het gevoel hebben dat je je van of uit de wereld terug wilt trekken of het gevoel dat je niet meer in de wereld past, ondanks dat jij je nog steeds hetzelfde voelt als vroeger.

·        Er kunnen veranderingen zijn in je levensomstandigheden, zoals een nieuwe baan, nieuwe vrienden of een nieuw huis. Een duidelijke gevoel dat je niet meer in je ‘oude leven’ past, creëert de impuls om verder te gaan in je leven. It’s time to move on!

·        Als je verlicht wordt kun je het sterke gevoel hebben dat je niet meer bij je bloedverwanten hoort. Je zult steeds meer je spirituele familie op gaan zoeken. Je zult dit niet als vervelend ervaren, de oude banden die verbroken worden voelen als een natuurlijk proces.


Mystiek en energetisch

·        Als je hooggevoelig bent, kan verlichting ook het volgende met zich meebrengen:

·        Toenemende paranormale ervaringen vanuit de geestelijke wereld

·        Visioenen of contact met Jezus Christus en Zijn Engelen.

·        Jezelf energetisch niet op je plaats voelen in de zichtbare wereld alsof je een enigszins andere werkelijkheid waarneemt dan wat er fysiek gebeurt. (Bijvoorbeeld: je merkt van te voren wat er gaat gebeuren in de wereld om je heen).

·        Je ervaart vaker momenten waarin je Gods liefde en de tegenwoordigheid van Christus in jezelf voelt. Deze ervaringen zorgen ervoor dat je een grote nederigheid voelt, terwijl er tranen van eerbied en liefde in je opwellen.

·        Je wordt je ervan bewust dat je Christusbewustzijn aan het ontwaken is en dat je ’s nachts geestelijke bijstand krijgt. Dit gevoel treedt vooral ’s morgens op bij het ontwaken.

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html