Ontdek het LevenRICHTLIJNEN 4

 

THE SECRET – HET GEHEIM

 

Eigenlijk kennen we het geheim al: het is de LAW OF ATTRACTION – de wet van de aantrekkingskracht. Neale Donald Walsch zegt het al in zijn boeken: wat je gelooft zul je ervaren. In de film zijn heel veel mensen aan het woord die de wet toepassen in hun leven; zij hebben daardoor wonderen meegemaakt. Zo is er een vrouw die een tumor in haar borst bleek te hebben. Zij heeft tegen zichzelf constant gezegd dat ze is genezen. Ze keek met haar man drie maanden lang lachfilms om zichzelf zo positief te ‘laden’. Een ander kreeg een zwaar vliegtuigongeluk en kon alleen nog maar met zijn ogen knipperen. De dokters gaven hem te kennen dat hij een kasplantje zou blijven voor de rest van zijn leven, hij was onherstelbaar verwond. Het enige dat hem overbleef was zijn geestkracht te gebruiken. Hij zei tegen de doktoren dat hij met Kerstmis het ziekenhuis uit zou wandelen. Het is hem gelukt.

 

De wet van de aantrekkingskracht vereist bepaalde procedures. Ten eerste moet je in het hier en nu dankbaar zijn voor alles dat er is en alles dat je hebt. Je moet je gelukkig voelen zoals je bent en voor wat je hebt.

 

Tip:        maak een lijst van alles in je leven waar je dankbaar voor bent!

 

Tip:        doe een steentje in je broek/jaszak en noem het je dankbaarheidsteentje. Het is elke keer een geheugensteuntje om je dankbaar te voelen.

 

De volgorde van de wet is: VRAAG – ANTWOORD – ONTVANG Op het moment dat je vraagt voel je en weet je dat de oplossing of het antwoord al bestaat. Je kunt tegen God of het universum zeggen dat je dankbaar bent dat de oplossing er al IS. Het enige dat je hoeft te doen is je zo voelen alsof je het antwoord of de oplossing al gekregen hebt. Dat is dus dankbaar zijn!

 

Tip:        door je alle oplossingen of wensen te verbeelden of visualiseren materialiseer je! Geloof en je zult het ervaren. Zie het eindresultaat voor je. Voel alsof je het al hebt.

 

Tip:        maak een visualisatiebord met wat je wenst – foto’s/dingen/gevoelens enz. Voel alsof je het al hebt. Geloof dat je het al hebt. Wees dankbaar dat je het al hebt en voor wat je zult krijgen.

 

Tip:        Begin klein, maar kies groot! Sluit elke dag je ogen en verbeeld je dat je het hebt! (Een klein voorbeeld: de dag nadat ik The Secret had gezien, wilde ik een testje doen – ik stelde mij zo voor dat ik die dag een kop koffie aangeboden zou krijgen van een vreemde. Die middag besloten we te gaan kijken naar nieuwe keukens en toen we naar de deur liepen van de tweede zaak die we bezochten, vroeg één van de verkopers of we een kop koffie wilden. Natuurlijk namen we dat aanbod aan en we kregen er zelfs een appelflap bij. Ik ontving méér dan ik om gevraagd had. Dit lijkt een simpel iets, maar het was toch precies waar ik om had gevraag en méér!). Probeer het uit! Het werkt! Geloof en je zult het ervaren Zeg tegen jezelf: “Ik ben gelukkig en daarom trek ik dit aan”. Alles is – alles komt!

 

 

 

 

Voel jezelf goed

Wees verliefd op jezelf

Respecteer jezelf

Laat al het andere los!

 

Maak een lijst van positieve eigenschappen van de mensen om je heen!

 

Je lichaam is een product van je gedachten.

Je hoeft de wereld niet te verbeteren

Je hoeft alleen je eigen wereld vorm te geven.

Is wat jouw leven is jou waardig?

Wat je was is niet belangrijk

Wat wens je NU!

Geleid je gedachten en creëer je leven!

 

Twijfel nooit!

Wees gelukkig – er is genoeg!

Alles komt goed!

Je wordt niet ouder – maak jezelf jonger!

 

De Macht is in jou!

Jij bepaalt wat je wilt!

 

Innerlijk geluk is de brandstof voor succes!

Vind iets of iemand die je goed laat voelen!

 

Geniet van het leven!

 

 

ER IS GENOEG VAN ALLES IN HET UNIVERSUM!!!!!

 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html