Ontdek het LevenKLOKKENLUIDERS

1.      Word bewust

2.      Word kritisch

3.      Deel je inzichten

4.      Verhoog je vibraties


BEWUSTZIJN

Let erop met wie je op het spirituele vlak in zee gaat. Mensen van de duisternis kleden zich nooit in het zwart! Wees niet naïef! Mensen van de duisternis zijn vermomd als boodschappers van het licht; het zijn grote politieke leiders, staatslieden, intellectuelen, priesters, evangelisten en leiders van spirituele bewegingen. Ze zijn meesters in het misleiden. Wees niet te gretig en word kritisch.


Accepteer niet alles blindelings wat je verteld wordt en laat je ‘sensoren’ op volle toeren draaien. Onderzoek je bronnen en laat je gevoel werken. Wanneer je iemand treft die jou vertelt dat hij of zij de waarheid voor jou heeft, geloof ze dan niet. Jij bent je eigen autoriteit! Geloof in je eigen kracht en intuïtie. Laat je nooit bepraten om een dure aanschaf te doen, geld te geven of dure cursussen te volgen. Je spekt alleen de portemonnee van de valse goeroe.


Echte spirituele hulp is betaalbaar voor iedereen en is erop gericht om jou zelfstandig en bewust te maken. Is het dat niet, dan is het niet zuiver. Dit geldt ook voor een groter perspectief: de politiek – nieuws enzovoort. Kijk door schijnheiligheid heen! Ook op internet en tv. Wat is het doel van de informatie die je krijgt? Maakt het je blij of jaagt het je angst aan? Er zijn krachten in de wereld die je doelbewust misleidende informatie geven om je willoos en angstig te maken. Geloof ook niet teveel in complottheorieën – ze zijn bedoeld om je machteloos en hulpeloos te laten voelen en je zo willoos te maken. Deze informatie komt niet van een Bron van Licht gebruik je verstand en schudt de sluier van gehypnotiseerd zijn van je af.


DEEL JE INZICHTEN

Door kennis en inzicht word je bewust en door je bewustzijn wordt je wijs. Een wijs mens ziet nieuwe perspectieven en ideeën. Houd je staande in de storm van verandering en ontwikkel visie, moed en overtuiging. Laat je niet van de wijs brengen. Alles dat gebeurt is niet willekeurig – oorlogen, crisis, enzovoort, maar wordt bestuurd door mensen die de macht in de wereld willen houden. Globalisering dient de industrie en de rijken, maar het ontmenselijkt de bevolking. De aarde loopt onherstelbare schade op. Maar, er komen steeds meer mensen die dit spel niet meer mee (willen) spelen en anderen ervan bewust maken van het spel én de mogelijkheid om te kunnen stoppen met spelen.


Het voordeel van dit ontwaken is dat het als een olievlek werkt, het breidt zich stilletjes uit, totdat de kritische massa is bereikt en het niet anders kan dan dat het spel stopt! Maak je omgeving bewust van je inzichten – maak mensen spiritueel wakker! Er komt een moment dat de nieuwe spirituelen rebellen en klokkenluiders worden – en je ziet het al gebeuren! Wij zullen os weer verbinden met onze Lichtfamilie.

Zie je jezelf? Ken je je Kracht? Zie je je mogelijkheden? Zie je hoe geniaal en goddelijk je bent? 


Door de financiële onderdrukking ontstaat er een groepsgevoel en een gezamenlijke factor: ontevredenheid en de roep om een andere samenleving. Door de Eenheid te creëren met elkaar en de macht in eigen hand te nemen eis je je goddelijke Zelf op en wordt je baas over je eigen leven deel je bewustzijn en maak anderen wakker. Praat erover wat je weet zonder het anderen op te leggen. Wordt Één Stem! Wees niet bang! Maak aanspraak op je onafhankelijkheid en wees integer en eerlijk naar iedereen. Wees hartelijk! Je staat niet alleen! De Lichtfamilie is bezig met de Kosmische Ontsluiering.


De Lichtfamilie nodigt de klokkenluiders uit om de duisternis kalm, behoedzaam en zonder angst onder ogen te zien. Denk eraan dat angst de duistere krachten voedt. Straal het licht uit waar je ook maar bent. Maak de wereld bewust voor de mogelijkheid tot verandering. Daar ben je voor gekomen. Dat is wat je zult doen.

Bronnen:  

Patricia Cori – Geen geheimen en geen leugens meer

Patricia Cori – Kosmos van de ziel

Christoph Fasching – De samenleving in 2015

Christoph Fasching – De terugkeer naar het paradijs 

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html