INSPIRATIE

Ontdek het Leven

DE CLOU

Thierry Lacroix, arts,  heeft afgesproken met zijn Franse vrienden in een hotel aan de kust in Friesland, ze zullen zoals elk jaar een weekend met elkaar doorbrengen om bij te praten. Als Thierry bij het hotel aangekomen is verkent hij na het inchecken de omgeving en zoekt een plek op het terras. Alle tafels zijn bezet, aan één tafel is nog plaats over. Hij vraagt de vrouw die alleen aan de tafel zit of hij bij haar mag komen zitten.

Eloise Mirra heeft een weekje vakantie geboekt om uit te rusten van haar drukke werkzaamheden. Na het inchecken valt ze prompt in slaap in de hotelkamer. Na de lunch besluit ze om koffie te gaan drinken op het terras. Plotseling valt er een schaduw over haar notitieboek, er staat een boomlange, knappe man voor haar die vraagt of hij bij haar aan mag schuiven omdat alles bezet is.

Thierry en Eloise raken geanimeerd in gesprek totdat de vrienden arriveren, maar ’s avond wordt Eloise in de lounge belaagd door een aantal jongemannen. Thierry en zijn vrienden schieten haar te hulp en Eloise vlucht weg naar buiten waar Thierry haar zoekt. Hij brengt haar totaal overstuur naar haar hotelkamer, verzorgt haar en stelt haar gerust. Dan slaat de vonk tussen hen beiden over.  

google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html