Ontdek het Leven

 

 


LICHTMENS

De inhoud van het boek Lichtmens is geïnspireerd door Aartsengel Michael. Hij helpt jou op je zoektocht naar je innerlijke wereld. Je beseft het misschien niet, maar er is een hele groep persoonlijke engelen, gidsen en begeleiders die klaar staan om jou door deze illusionaire wereld te loodsen en je bijstaan met advies, hulp en hun voelbare aanwezigheid.


Hoe prachtig is het om te beseffen dat je nooit alleen bent, dat je nooit alleen kunt zijn, dat er altijd vanuit de geestelijke wereld op je wordt gepast tijdens je leven hier op aarde, waar je je levenslessen komt leren. Aartsengel Michael maakt je duidelijk wat je hier komt doen, hoe je dat kunt doen en wat je uiteindelijke doel is. Kortom hij vertelt je wat de zin van jouw leven is.


Om je doel in het leven te kunnen bereiken geeft hij je praktische tips om je leven te kunnen veranderen. Maar het mooiste is dat hij je een nieuwe naam geeft, een naam om trots op te zijn en een naam om na te leven. Je hebt niet alleen een naam, je bent ook je naam en deze naam heeft er mee te maken dat je niet alleen van de Aarde bent, je bent een Universeel, Goddelijk Wezen dat wakker geschud wordt zodat je beseft waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Je bent oneindig en onsterfelijk, waar zou je je nog druk over maken.


   
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html