Ontdek het LevenPIJNPUNTEN

In je vroege jaren word je met verwarring en pijn geconfronteerd. Je wordt geleerd goed te zijn voor anderen, gehoorzaam te zijn aan je ouders en tegelijkertijd leer je om voor jezelf op te komen. 

Je leert te spreken, maar ook dat je stil moet zijn. 

Je leert  om in actie te komen, maar ook dat er grenzen zijn. 

Je leert te spelen, maar ook je te gedragen. 

Maar wat de meeste Lichtwerkers niet beseffen is dat je geboren wordt met een pijnmatrix. Het is de rode draad in je leven, er komen steeds weer situaties en mensen op je pad die je pijnmatrix activeren en aanraken. Dan doet het pijn, je voelt je gekwetst. Het is 'oud zeer', meegenomen in je DNA en je kunt het nooit helemaal wegzuiveren. Je kunt alleen je pijnmatrix uitschakelen door het te herkennen, daarna te doorvoelen en als laatste te accepteren. Als je dan weer in een situatie beland waarin je pijnmatrix aangeraakt wordt dan weet je hoe je er mee om moet gaan, je herkent het. 

Veel voorkomende pijnmatrixen zijn op dit moment:

  • Goed genoeg zijn - lichtwerkers zijn als kind al anders geweest, je was het buitenbeentje, waarschijnlijk niet geaccepteerd door je omgeving of minder door je capaciteiten en hoog gevoeligheid. En misschien ben je nog steeds het zwarte schaap en zien ze niet dat je het witte schaap bent, de lichtwerker, de Strijder voor het Licht, heler, genezer, medium, wat je gave maar mag zijn. 
  • Zelfvertrouwen - kun je het wel, zullen ze je accepteren in de wereld, zullen ze geloven als je vertelt dat er een andere wereld aan het ontstaan is, dat de 'shift' al jaren gaande is, dat het bewustzijn verhoogd wordt, dat de aarde zichzelf zuivert, dat er een nieuwe mens ontstaat. Durf je het te vertellen? Of hou je stijf je mond dicht omdat je weet dat je uitgelachen of gehoond zal worden zoals in zovele vorige levens? 
  • Eigenwaarde - voel je dat je de moeite waard bent? Dat je liefde waard bent? Dat je respect waard bent? Dat je jezelf niet hoeft te bewijzen? Niet telkens opnieuw? Dat je respect en achting verdient voor het werk wat je doet? Ach, er zijn zoveel bescheiden lichtwerkers die nauwelijks beseffen hoe belangrijk ze zijn. Als je ook maar één mens hebt kunnen helpen, als er ook maar één mens is die door jou een 'ontwaakte' wordt, dan is je levensmissie al geslaagd.
  • Overgave - kun je vertrouwen op de leiding van de geestelijke wereld? Durf je te vertrouwen op hogere machten en krachten die werkzaam in je leven worden als jij je vibratie verhoogd? Hoe zou je alleen kunnen zijn, hoe zou je niet geleid en geholpen kunnen worden als je weet wat er aan het gebeuren is. Je bent belangrijk, heel erg belangrijk, natuurlijk wordt er voor je gezorgd.
  • Eenzaamheid - veel mensen die ontwaakt zijn, die hun vibratie verhoogd hebben, die de goddelijke leiding in hun leven herkennen en erkennen voelen zich eenzaam. Waar zijn de anderen? Waarom heb ik het gevoel dat ik het pad alleen moet bewandelen? Waarom kan ik geen partner vinden die begrijpt waar ik mee bezig ben, die mijn vibratie matcht? Het zijn vragen die veel lichtwerkers zich stellen en situaties die vaker voorkomen dan je misschien beseft. Maar ze zijn er, ze zijn aanwezig: je soulmates, je soulflames, je twinmates en je twinflames. En er zijn niet alleen tweelingvlammen en tweelingzielen, er zijn ook drielingvlammen en drielingzielen - tot achtlingen aan toe. Je bent in dit leven niet alleen gekomen. Maar je mates en flames komen pas op je pad als jij er klaar voor bent, eerder niet. Dan zullen ze je vinden of jij zult hen vinden. Het heeft geen zin om ze te zoeken, ze worden door synchroniciteit aan je toegevoegd. 

Er zijn nog veel meer pijnmatrixen, leer beseffen dat je gevormd wordt door van alles en iedereen om je heen en als je volwassen bent geworden moet je hard aan de slag om te ontdekken wie je werkelijk bent onder al die aangeleerde overtuigingen die je van andere mensen meegekregen hebt. Wat ook belangrijk is, is leren beseffen dat degenen die jou al die overtuigingen geleerd hebben zelf nog niet ontwaakt waren hoogstwaarschijnlijk. Denk er eens over na of ze gelijk hadden in hun overtuigingen. 

Je moet leren alles weer los te laten en je ego te beheersen. Je moet leren accepteren dat er maar één geheel is, Eén Ene. Er is geen scheiding tussen God en jou of tussen jou en alle anderen. Het is een proces dat vergeving, reflectie, introspectie en inzicht vereist.

Je bent goed genoeg, je hoeft jezelf niet te bewijzen, je kunt op goddelijke leiding vertrouwen, je bent nooit alleen, je bent de moeite waard, je bent belangrijk, je bent liefde waard en respect. Je wordt gezien en gekend door ongeziene krachten die je liefhebben, die je dragen door alle tijden heen. 

De ascensie is in volle gang (opstijging van de aarde naar een nieuw evolutionair bewustzijn) en het doel van de ascensie is de totale eenwording met Alles-Dat-Is.  Je bent door het Leven met alles en iedereen verbonden en alleen door anderen mee op te tillen in het licht, zal het grotere doel worden gediend. Jij bent er deel van, jij bent belangrijk, jouw engelennaam wordt gezongen in de geestelijke wereld op tonen van licht. Je bent nooit alleen, je kunt helemaal niet alleen zijn. 

De aarde bereid zich voor om opnieuw geboren te worden. Onze opdracht is onze rol in dit leven op ons te nemen en ons erop voor te bereiden dat we bij die wedergeboorte van de aarde aanwezig zullen zijn en dat het onze taak is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze unieke, kosmische gebeurtenis.

Wij zijn het Licht, durf te zijn wie je bent!

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html