Ontdek het Leven

 


HET GROTE PLAN VAN GOD

Het is Paasmorgen, de dag dat de Ene  heeft laten zien dat we onsterfelijk, eindeloos en onbegrensd zijn. Hij kwam vertellen dat we Liefde zijn. Hij kwam vertellen dat we kinderen van God zijn, Eén met de Vader en Eén met Hem. Eén met elkaar en Eén in onszelf. Hij spreekt nu opnieuw in de Nieuwe Spiritualiteit en eigenlijk is er geen nieuws, want alles is al eens gezegd.

 

We hoeven niets te doen, het gebeurt allemaal al en Internet is het ultieme medium om de boodschap naar de mensen te brengen. Mail alles wat je krijgt in het rond, maakt niet uit hoe vaak mensen informatie krijgen of wie deze krijgt. Mail het, Twitter het, zet het op Facebook en overal waar je naar toe surft. Deel alles wat je mooi vindt en geef het door. Zo zal het vanzelf 'aarden'.

 

De boodschap van God spreekt  uit allerlei spirituele boeken, ook uit alle oude heilige geschriften en vanuit alle spirituele mensen. Samen vormt Alles in alles de nieuwe Spiritualiteit.

 

Voor wat betreft het Grote Plan, zoals door God beschreven in het laatste boek van Neale Donald Walsch:

 

" Het Grote Plan is dat we Allemaal Eén zijn, dat er slechts Eén God is en deze God maakt het niet uit welke godsdienst je aanhangt. We hoeven alleen maar van elkaar te houden, want niemand is beter of slechter dan een ander. Alle hulpbronnen van de aarde zijn van alle mensen. Niemand bezit werkelijk iets en beslist niet een deel van de planeet die we bewonen. Vrijheid is de essentie van het Leven. Liefde kent geen voorwaarden of begrenzing en blijdschap is een natuurlijke zijnsstaat. Deze denkbeelden vormen de burgerrechtenbeweging van de Ziel.”

 

Mensen zullen zich binnen hun gemeenschappen, dorpen en steden in groepjes aaneensluiten. Ze zullen wereldwijd contacten leggen met andere groepen via een netwerk dat door hen samen wordt gecreëerd en dat door de hedendaagse communicatietechnologie wordt ondersteund.

 

Mensen kunnen studiegroepen en praatgroepen vormen. Ze kunnen programma's presenteren, cursussen aanbieden, seminars, werkgroepen en retraites organiseren. Ze kunnen interdisciplinaire discussiegroepen voor mensen van alle beroepen en religie creëren, die regelmatig bijeenkomen om de uitdagingen te bespreken van hoe we het leven in de 21e eeuw functioneel kunnen maken. Ze kunnen evenementen organiseren, waarbij oplossingsgerichte programma's en projecten naar voren worden gebracht, zodat de publieke steun op gang wordt gebracht."

 

Mail het grote Plan naar iedereen die je kent en nog tien anderen die je niet kent, maar bijvoorbeeld kranten, tv omroepen, politici, de amusementswereld enz.. De boodschap zal zich snel verspreiden. Praat dan verder over de organisatie, de juiste mensen zullen op de juiste plek komen. Ga aan het werk als je denkt dat je dat moet doen en laat God ook zijn werk doen.

 

  

 
 
 
 
googleae70da3b9f2c6104.html