Ontdek het Leven




BESTRAALDE VOEDING  

Elektromagnetische straling van apparatuur en leidingen in en om je huis zorgt ervoor dat je fijnstoffelijke energie veranderd wordt. De grootste boosdoeners zijn satellieten, televisies, computers, mobieltjes en de magnetron. Hoe meer apparatuur je in je huis hebt, des te meer je aan onzichtbare straling bloot gesteld wordt. De straling heeft invloed op je lichaam en kan ziekte en emotionele disbalans veroorzaken.

Vooral magnetrons hebben een verwoestende werking, ze sturen gevaarlijk hoge niveaus van elektromagnetische straling uit. Het gevolg van jarenlang bestraald voedsel eten kan kanker of onvruchtbaarheid zijn. De straling van de magnetron verandert de moleculaire structuur van je eten. Het slaat de moleculen in elkaar.

Heb je je wel eens afgevraagd wat er gebeurt met de conserveringsmiddelen, chemicaliën, de hormonen en de antibiotica die in je eten zijn verwerkt? Wat gebeurt er met al die middelen als ze aan de elektromagnetische straling zijn blootgesteld?

Je eet instabiele chemicaliën in dood voedsel! Wat zou je in een restaurant zeggen als de ober je je eten aanbood met de woorden: “Alstublieft, uw bestraalde voeding met moleculair veranderde chemicaliën. Eet u smakelijk”. Je zou gillend weglopen. Maar dit is wel de voeding van heel veel mensen. Onbewust, dat is waar, maar toch: wat haal je je op de hals en wat geef je je kinderen? Bestraald voedsel verliest elke voedingswaarde, maar het ergste is dat de gifstoffen in de chemische toevoegingen van het eten op moleculair niveau worden gedestabiliseerd.

Ga toch koken! Neem wat meer tijd voor dat wat je in leven houdt. Eet voedsel dat je werkelijk voedt: planten – vruchten – noten – zaden, enzovoort. Eet geen of zo weinig mogelijk vlees. De industrie bestraalt fruit en groente zodat ze er langer vers uit zien en langer verkocht kunnen worden. Er worden eieren in China geproduceerd uit chemische stoffen en er komt geen kip aan te pas. Straling zorgt ervoor dat fruit minder snel gaat gisten, dus minder snel bederft. Het doel? WINST! Boycot de bestraalde producten in de winkel, koop ze gewoon niet en ze zullen vanzelf verdwijnen.

Samen zijn we sterk! Laat niet met je sollen, collectief zijn we tot alles in staat. Pas op met het eten van vlees, het staat bol van de chemicaliën, groeihormonen, pesticiden en antibiotica.


REINIG JEZELF

Het is in de huidige tijd belangrijk dat je je lichaam reinigt van ziektes, gifstoffen, negativisme en energieblokkades. Zoek, als je zelf niet weet hoe je dat moet doen een lichtwerker in je omgeving die je kan helpen.

Hoe herken je een lichtwerker?

  • Stel jezelf de volgende vragen:
  • Laat de lichtwerker jou je eigen kracht zoeken om jezelf te genezen en te reinigen?
  • Legt de lichtwerker jou eigen ideeën op?
  • Dringt de lichtwerker meer of andere behandelingen uit zijn/haar praktijk op?
  • Leidt de lichtwerker je naar zelfontdekking en zelfbewustzijn?
  • Leidt de lichtwerker jou naar ‘binnen’?
  • Zet de lichtwerker je onder druk om zijn/haar weg te volgen?
  • Respecteert de lichtwerker je kracht of neemt de lichtwerker je kracht weg? 

      

De echte lichtwerker zet je in je eigen kracht en dient de mens, is eenvoudig en liefdevol. Hij of zij is hier om het licht (bewustzijn) door te geven. Zij dienen de Geest! Kijk diep in de ogen van de lichtwerker en je zult weten wie en wat hij of zij is. Lichtwerkers laten je de vrije keuze, jij bent jouw eigen autoriteit. Zij zijn gekomen om je te helpen je kern terug te vinden, ze leren je om naar je intuïtie te luisteren en om je levensvonk te voeden. 

 
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html